Valaki Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Vélemény? MLM? Mit lehet tudni róla karrier végett kérdezem
Én is megnéztem a honlapot, hát.. beszédes.
Ebből az tűnik ki, hogy az állásnak nincsenek objektív követelményei, akárki mehet, majd "betanítják". Tehát nem pénzügyi szakembert keresnek, hanem betanított munkást.
De menjünk sorban:
Képzési rendszerünk sokrétű
Pénzügyi és biztosítási alapismeretek >>hihi, nem baj, ha pék vagy, lehetsz nálunk pénzügyi tanácsadó. Komoly szakértelmet sejtet.
Személyiségfejlesztés >> Lehetsz egy lakótelepi bunkó, majd mi meggyúrunk, csinálunk a szarból aranyat.
Termékképzések >> E szerint saját termékeik vannak, jellemzően UL. Nagyot lehet kaszálni ha van olyan marha, akit be tudnak palizni.
Kommunikációs technikák >> Hogy b*szd át az ügyfelet úgy, hogy ne vegye észre.
Egyéni konzultáció >> Ezt nem is értem, miért kell külön kiemelni.
Mentorálás, eladás-kísérés >> Viheted Rádumálós Józsi táskáját, amíg nem leszel te is olyan hétpróbás gazember, mint ő.
Értékesítési segédanyagok >> Hogy add el a homokot a sivatagban how to prospektus, kis ezotériával megtámogatva.
E-learning rendszer >> Nem is kell megjelenni az oktatáson, kattintgtasd végig a diákat. Na ez aztán a komoly szakképzés.
Pénzügyi tervezés >> Fialtasd nálunk a jutalékod, Te az ügyfelet ba*zod át, mi téged :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!