Gyorséttermi dolgozók, engedélyezett a póthaj?
Sziasztok!
Azt állásinterjún elmondták, hogy ugye természetesen a körömlakk tiltott és lehetőleg a túlzott sminket is kerülni kell, viszont én ma nyertem egy hajhosszabbítást (haj+felrakás) és nem tudom, engedélyezett-e,vagy sem?! Azt mondta a fodrász csaj, hogy nem is az, hogy nem hullik annyira, hanem, hogy még a saját hajamból is kevesebb hullik ki, mivel az illesztés miatt (mikrogyűrű) nem tud kiesni a nagyvilágba. De gondolom hiába adom ezt elő a vezetőségnek, ha már alapból tiltva van. Mivel még csak várok a visszajelzésre nem tudom őket megkérdezni, meg hogy jönne már ki:"Szia, beadtam a jelentkezési lapom tegnap, de figyu már rakathatok fel póthajat?!"..Nem hinném, hogy kpkodnának utánam.
Megköszönném, ha valaki segítene.
Egyébként a 3betűs gyorsétteremről van szó.
Szia! Ha még nem voltál megbeszélésen, állásinterjún, akkor úgysincs rólad kialakult képük, Ha nem túl kirivó, szerintem nyugodtan kipróbálhatod a póthajat és elmehetsz azzal is interjúra.
Nyilván a munkahelyk sem közölnek a munkavállalóval, kismillió dolgot.
#1: csak rögtön az első mondat: "Azt állásinterjún elmondták"
:DD
Igen, személyesen már találkoztam mind az üzletvezetővel, mind a személyzetissel és fényképes önéletrajzom is van leadva, bár ez legyen a legkevesebb... :/
Nem kilométeresre gondoltam, 60 cm-eset nyertem, de ugye értelem szerűen ebből lehet vágatni. Inkább csak dúsítás szempontjából vágnék bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!