Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék kijutni külföldr...

Hogyan tudnék kijutni külföldre, mert anyagi csődben vagyok?

Figyelt kérdés

Anyummal laktam, de ő korházba került. Most érettségizem, itt van a rengeteg hitel, elviszik a házat, tönkremegy az életünk. Pedig anyum se érdemli ezt meg 3 diplomája van, ebből 2 kitüntetéses. Csak idegösszeomlást kapott és skrizofrén lett, mert apum terrorba tartott minket.

Ez lenne a magyarázt, és az, hogy egy ocsmány elmaradott helyen lakom és semmi munka nincs!

Szakmám nincs, nyelvet alig beszélem.

Sok olyan embert ismerek, bár csak látosból és tudom mikbe vannak, akik kimentek külföldre hasonlóan semmi képzettséggel és nyeltudásssal, és mégis van munkájuk, jól keresnek!

Tudnátok segíteni?

Olyanok írjonak akik már kint vannak, és tudnának valamit segíteni.

Bárhova elmennék, bármit megcsinálnék...

2010. jún. 2. 13:20
 1/5 A kérdező kommentje:
19 leszek. Most lesz érettségim!
2010. jún. 2. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
keress fel egy bébisintér - au-pair ügynökséget
2010. jún. 2. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is nulla angol nyelvtudással mentem ki Angliába.Igaz nekem van szakmám,de " halott szakma" így avval nem sokat érek..

De tapasztalatból mondom,hogy ma nyelvtudás nélkül nem igazán fogsz melót kapni...Igaz én már dolgozom,de sokáig nekem sem volt melóm,de volt mellettem valaki aki anyagilag támogatott)

3 éve élek kint.Most értem el azt,hogy több a munkám,mint amennyit be tudok vállalni( bejárónőként dolgozom,vagyis házhoz megyek takarítani),de,hogy idáig eljutottam ezt a párom angol ismerőseinek köszönhetem.Nekem egy magyar sem segített,még információt sem adtak..

Szóval nem hiszem,hogy lesz valaki aki írni fog neked,hogy "gyere adok melót"(a legtöbb örül ,hogy saját magának van)

Tanácsot tudok adni mit tegyél.

-Mivel nem tudsz idegen nyelven így saját szakálladra ne menj külföldre,mert elvesztél..Munkát nem fogsz kapni,és nyelvtudás nélkül még szállást sem tudsz elintézni..

- Ha van egy kis tőkéd,akkor inkább keress olyan ügynökségeket akik munkát ajánlanak szállással együtt.Talán neked szerencséd lesz,és nem csapnak be,nem húznak le sok pénzzel..

-Bárhogy döntesz kezd el tanulni a nyelvet..

Hidd el,hogy igaz az a mondás,hogy "messziről jött ember azt mond amit akar" Nagyon nagy szerencse kell, vagy rokonág,ismeretség,hogy valaki ma nyelvtudás nélkül munkát találjon..

Sok szerencsét.

2010. jún. 2. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy pici/de csak/esély a londonimagyarok.hu
2010. jún. 2. 15:18
 5/5 anonim válasza:
a londonimagyarok csak szállást ad, munkakeresésben annyit segít, hogy kinyomtat egy listát, amin recruitment centerek címei vannak , aminek a fele már ott sincs...
2010. jún. 3. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!