Miért megy minden 2. ember jogásznak vagy közgazdásznak?
Azért megnézném, hogy a harmadik válaszoló milyennek képzelné a mindennapjait jogászok nélkül. Az meg, hogy könnyű elvégezni egy nettó baromság. Menj el egy római jog vagy egy polgári jog vizsgára. Azok mennek akik hülyék matekból? Persze, a 90%-os matek érettségimmel én is ezért jöttem jogra. Nyilván most nem írnám meg annyira mert három éve nem nagyon matekoztam és az is tény, hogy itt nem kell de ilyeneket azért nem jelentenék ki így általánosságban. Az meg, hogy felesleges szintén hatalmas ostobaság. Megnézném, hogy élnéd az életed jogszok nélkül. Lehet, hogy így nem látod de egy állam (és úgy általában a hétközanapi élet) működtetésében igenis nagy szerepük van. Ugyanúgy mint bármely más szakmának. És az sem igaz, hogy egésznap ülnek és beszélgetnek a számítógép felett. Én voltam bíróságon gyakorlaton. Én lettem volna a legboldogabb ember ha csak ülnöm kellett volna egy gép felett.
Összegezve, ne jelents ki általánosan baromságokat egy olyan dologról amiről nyilávánvaló, hogy egy szót sem tudsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!