Megéri most ETH-t venni, mert nagyon fent van sztem a BTC?
Igazából utána olvasok annak amit veszek, csak nekem mind ugyan annak a lerágott csontnak tűnik, nem sokban tér el egymástól egyik sem szerintem, bár most kezdtem nemrég, szóval nincs benne kb semmi tapasztalatom, lehet azért látom még így mindet.
A lényeg igazából, hogy most h Raiblocks-on szakítottam nem vagyok nyugodt, h bitcoinban van a pénzem, mert h ennyire fent legyen nekem nagyon új.
ETH-t csak a BTC-hez képest érdemes nézni. Egyik altcoinnak sincs önálló árfolyama, csak a BTC-hez képest.
Most ment fel 20%-kal az ETH a BTC-hez képest. Persze még lehet benne max. 20% mert utána már túlértékelt lenne az ETH, de lehet hogy stagnál vagy vissza lefele megy most.
0,026 volt felment 0,031-re, 0,044-re mondom, hogy még fair árfolyam érte, afelett túlértékelt.
Csak az a baj, hogy nem olvastam az utóbbi 2 hónapban az ETH híreket, nem tudom, hogy történt-e olyan esemény ami miatt ez változna. Tehát nézz utána miért is esett le mert 2,5x-ese is volt az árfolyama nem is olyan rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!