Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri most ETH-t venni, mert...

Karakvok kérdése:

Megéri most ETH-t venni, mert nagyon fent van sztem a BTC?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyire ismered az ETH-t? Mert tippelem semennyire. Szóval a válasz nem.
2017. dec. 8. 23:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Igazából utána olvasok annak amit veszek, csak nekem mind ugyan annak a lerágott csontnak tűnik, nem sokban tér el egymástól egyik sem szerintem, bár most kezdtem nemrég, szóval nincs benne kb semmi tapasztalatom, lehet azért látom még így mindet.

A lényeg igazából, hogy most h Raiblocks-on szakítottam nem vagyok nyugodt, h bitcoinban van a pénzem, mert h ennyire fent legyen nekem nagyon új.

2017. dec. 8. 23:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a választ! :D
2017. dec. 8. 23:55
 4/10 anonim ***** válasza:

ETH-t csak a BTC-hez képest érdemes nézni. Egyik altcoinnak sincs önálló árfolyama, csak a BTC-hez képest.

Most ment fel 20%-kal az ETH a BTC-hez képest. Persze még lehet benne max. 20% mert utána már túlértékelt lenne az ETH, de lehet hogy stagnál vagy vissza lefele megy most.

2017. dec. 9. 12:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2017. dec. 9. 17:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Tehát ha most egy esés lenne a BTC-ben, akkor hozzá képest az ETH felértékelődne?
2017. dec. 9. 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:

0,026 volt felment 0,031-re, 0,044-re mondom, hogy még fair árfolyam érte, afelett túlértékelt.

Csak az a baj, hogy nem olvastam az utóbbi 2 hónapban az ETH híreket, nem tudom, hogy történt-e olyan esemény ami miatt ez változna. Tehát nézz utána miért is esett le mert 2,5x-ese is volt az árfolyama nem is olyan rég.

2017. dec. 10. 01:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi és be tudod légyszi linkelni, hogy te hol olvastad ezeket a híreket?
2017. dec. 11. 00:59
 9/10 anonim ***** válasza:

A bitcoin híreket itt tudod követni:

[link]

[link]

Az ethereum híreket meg szintén a redditen pl.

2017. dec. 12. 12:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D
2017. dec. 13. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!