Hogyan lehetnék Koreában az egyik zenei cég (gondolok itt kpop-ra) sminkese és styleist-ja?
Az érdekelne, hogy oda felvételizni kell vagy, hogy lehet oda bekerülni és hogy ezek mennyit fizetnek?
Az értelmes válaszokat köszi
Nem nagyon értek hozzá, de tuti hogy kell valami gyakorlati felvételi szerűt csinálni, hogy lássák, alkalmas vagy-e, mert egy lakatost nem fognak felvenni (csak a humor kedvéért 😅)
De először fel kell venni a kapcsolatot a céggel és majd ők mondják hogy mi legyen utána.
Hajrá, szorítok hogy sikerüljön, fighting💪❤
Van lehetoseged, ha engem kerdezel talan meg elonyod is van mert kulfoldi vagy. Eloszor folyekonyan kell Koreaiul beszelned. Koreaban a nyelvi iskolakban 6 szint van, mindegyik szint 200 ora es 3 honapig tart. Tehat hogy elvegezd a nyelvi iskolat, 1200 koreai orad lesz, plus hazi feladat tanulas. (3 szintet vegeztem Hanyang Universityn). A teljes nyelvi kurzust 1,5 ev alatt tudod elvegezni ha szorgalmas vagy.
Peldanak ramentem a JYP entertainment holnapjara, azt irjak folyamatosan keresnek tehetseges embereket bizonyos poziciokra. A honlapon amit te szeretnel csinalni az a Creative Team, Style director ala esik. Portfoliot kell bekuldened. Meg annyit hogy itt Koreaban a smink, a style stb teljesen mas mint a nyugati, szoval eleg jonak kell lenned :) Angol is kozepfokon menjen. Mennyit fizetnek? Tobbet mint egy bolti eladonak, kevesebbet mint egy banki alkalmazottnak.
Nem nagyon vannak Koreában megfizetve akármilyen furcsán is hangzik.
2017.12.02 19:06 :)
난 널 몰라 또 넌 날 몰라. 제발 닥쳐주 겠니.
(Én nem ismerlek téged és te sem ismersz engem. Kérlek, hallgass el)
Én veled vagyok kérdezô. Igaz, választ sajnos nem tudok adni a kerdesedre, de nekem is megfordult mar ez a fejemben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!