Szerintetek így is felvesznek majd?
Sziasztok!
Jelentkeztem egy informatikai állásra egy budapesti cégnél. Az álláshirdetésben felsőfokú végzettséget és egy középfokú angol nyelvvizsgát is írtak, mint elvárás. Az interjú 3 körös volt, ahol leellenőrizték a programozói és az angol tudást is elég részletesen. Mind a három interjúm elég sikeres volt és elnyertem az állást. A cég is nagyon lelkes volt. A probléma ott van, hogy nincsen felsőfokú végzettségem és nyelvvizsgám se. :D (Az önéletrajzomban csak annyi van írva, hogy jártam egyetemre, nem írtam oda, hogy befejeztem volna. Bizonyára félreértették. Mint ahogy a nyelvvizsgát is. Annyit írtam oda, hogy tudok angolul, de nem írtam, hogy papírom is van róla.) Őszintén szólva a papírokat nem tartom sokra, viszont a cégek még mindig megkövetelik.
A kérdésem az, hogy szerintetek így is felfognak venni? Vagy felejtős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!