Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Németországban megéri kimenni?...

Németországban megéri kimenni? Mennyire lehet arra számitani hogy nem csapnak be?

Figyelt kérdés
Jo napot. Szeretném ha valaki tudna egy kis segitséget adni. Kaptam egy ajánlatot ahol Németországban egy vadakat vágo a vágóhídon hentes csontoto ként dolgozhatok az órabér 9,77 és 12 óra hossza munkával heti 6 nappal apartmanokban van a szállás amit ingyen adnak és az étel az nincsen,azt magadnak kell rendezned a munkahelyen. Állítólag öt hét munka és egy hét szabadság És megint öt hét Munka 1 hét szabadság. Úgy hogy hogy egy két hónap után a feleségem is jöhetne ide dolgozni mint takarito vagy pedig a szalagon hus kivágó ként. Németet nem beszélek de magyarokon keresztül tudnak kimenni dolgoztam az ö céfjüknél másfél hónapot csak itt Magyarországon akkor korrektek voltak,kifizettek. Szerintetek elfogadjam ezt az ajánlatot??? Kinek mi a véleménye? Köszönöm a válaszukat.
2017. nov. 29. 05:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én azért bizom még benne hogy szerencsém lesz.
2017. dec. 2. 18:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát a lakás a szép ketten vagyunk egy szobában,és külön fürdöszobát kaptunk. A munka idö sz.r éjszaka 1 töl délután 12 óráig van. A munkát még majd meglátom hogy is lesz három nap mulva kezdek. Jobb volna 5-6 orátol kezdeni hogy normális éjszakai alvás legyen. Majd elvállik meddig akarom ezt csinálni....
2017. dec. 3. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!