Természettudományos végzettséggel mekkora kezdőfizetésre lehet számítani Németországban? Megéri ott diplomát szerezni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 18:42
1/7 anonim válasza:
Az ugyanolyan marhaság, mintha itthon csinálnád. Az egyetlen különbség, hogy M.o.-on kapsz segélyt, Németországban nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Mennyire korlátolt vagy :(
2013. jan. 21. 19:27
3/7 anonim válasza:
Korlátolt? Vagy éppen diplomás szakember, aki nálad lényegesen jobban látja a piaci igényeket és a lehetőségeket?
4/7 A kérdező kommentje:
milyen szakember vagy már?
2013. jan. 21. 20:48
5/7 anonim válasza:
akkor az állam miért támogatta annyira a természettudományos képzéseket ha ennyire nem lehet vele elhelyezkedni?
6/7 A kérdező kommentje:
Ott a pont, én is erre lennék kíváncsi másodsorban :)
meg a kérdésemre természetesen....
2013. jan. 21. 21:36
7/7 anonim válasza:
Gográfus BSC.-t fejezem be idén.
Ráépülve az eltés Meteorológiai MSC-t terveztem, részben a Darmstadti EumetSat lehetőségei miatt.(igaz ma már másabbak a céljaim, de nem hinném, hogy nagy hátrány lenne, ha van egy természettudományos végzettséged).
Egyébként megújulóra váltottam, az szintén eléggé piacképes dolog akár Németországban is.(Ha mást nem veszek Dramstadt maga is, megújuló energiákra épülő lakóparkokkal rendelkezik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!