Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézi le mindenki a...

Miért nézi le mindenki a gyorséttermekben dolgozo embereket? Pl. Meki

Figyelt kérdés

2017. nov. 28. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nincsenek lenézve, az tény, hogy egyetemen divat volt szivatni egymást egy-egy bukott vizsga után, hogy majd a mekiben találkozunk, de ez inkább szólt arról, hogy oda a legkönnyebb bejutni papír és tapasztalat nélkül.
2017. nov. 28. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos az emberek jelentős része primitív és a külsőségek érdeklik meg az hogy mit gondolnak mások.

Én például egyetem alatt ismerkedtem egy nem túl képzett kislánnyal, mindaddig míg ki nem derült hogy építésvezető gyakornok vagyok.

Amikor mondtam neki, akkor első reakciója az volt hogy "ja, szóval kőműves segéd". Innentől nem is érdekeltem, mert ő nem fog randizni egy kőműves segéddel. Egy kőműves segéddel nem lehet villogni a barátnők előtt, hogy milyen pasim van. Nem lehet villogni az ex pasi előtt hogy nézd a mostani pasimnak milyen jól megy. Egy kőműves segéd nem fog a kis segge alá autót tenni, nem viszi minden héten külföldre nyaralni. És ennek a lánynak ez kellett, egy férfi akivel "villoghat".

Azt mellékesen megjegyeztem neki hogy az építésvezető nem kőműves segéd, egy projektirodából irányítok 150+ embert, és persze kint a helyszínen is, nem mellesleg 3x annyit keresek ezzel mint ő és még fejlődési lehetőség is van ha jó kapcsolati rendszert épít ki az ember.

És azt gondolná az ember hogy az ilyen "mekis" meg gyári munkás lányok akik keveset keresnek azok megtanulják értékelni a pénzt meg a munkát. Hát a nagy lóf..szt azt :D

2017. nov. 28. 17:45
 13/14 anonim válasza:
85%
Szerintem se igazán az ott dolgozókat nézik le (bár van pár újgazdag,életből felmentett pénzszóró gyerek,aki azt hiszi,hogy ha valaki nem gazdagnak született,az alsóbbrendű). Viszont maga a meló tényleg nem egy nagy durranás,hosszú távon nem sok fejlődési lehetőség van (bár cégen belül előbbre léphetsz), és azért nagyon nagy a hajtás,idősebb korban már elég nehéz is csinálni, mert itt nem tudsz sokat kezdeni az elméleti tudásoddal.
2017. nov. 29. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég baj az, ha valaki ilyen melót alja melónak nevez.

Én a takarítót is megbecsülöm, de még a wc. pucolót, csatorna tisztítót.

Az alja meló a szememben inkább az ami mások legalizált átveréséről szól.

Pl. kényszerhelyzetben levő embereket belekényszeritenek olyan helyzetbe, hogy egy meg nem értett szerződést aláírjanak, s utána választhatnak, vagy benne maradnak az utólag kiderült kedvezőtlen feltételekben, vagy pedig vesztenek valamit.

Na ez az alja meló, nem a mekis meló.

2017. dec. 14. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!