Ha nem megfeleloen toltom ki, milyen kovetkezmenye lehet?
Igen, lehet: ugyanis ha van tartozásod az utolsó munkahelyeden, akkor nagy valószínűséggel megpróbálják behajtani majd, s ha megérkezik az új munkahelyedre a követelés, akkor ki is rúghatnak emiatt + nem tudom, okirat hamisításnak számít-e, de jó eséllyel mindenképpen le fogsz bukni.
Nem tudom, mennyivel tartozol, de célszerűbb lenne az egyenes utat választani és vagy megmondani vagy kifizetni a tartozást.
"ugyanis ha van tartozásod"
Ott van, hogy HA.
És azért gondoltam, mert különben mi más oka lehetne, hogy "eltitkold" az utolsó munkahelyedet.
Egyébként sem értem, miért akarsz már helyet beírni. Semmi jelentősége nincs, hogy hol voltál - szerintem.
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért kell még akkor is "sumákolni", megmásítani dolgoökat, amikor tulajdonképpen semmi jelentősége nincs.
Bocs kérdező, ha kifakadtam, de annyira elegem van már abból, hogy állandóan a görbe utat keresi mindenki. MIÉRT NEM LEHET BECSÜLETESEN ÉLNI? Már külföldön is kezdenek emiatt lejáratódni a magyarok (tisztelet a kivételnek, természetesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!