Első fix munkahelyem lesz 30 évesen. Milyen iratokra lesz szüksége a munkáltatónak?
Kérnék egy kis segítséget. :) Régebben diákként dolgoztam, utána szerződéssel illusztrációs munkákat csináltam (ill. egy jó részét szerződés nélkül...). Szóval nem volt még fix teljes munkaidős állásom, nincsenek kilépő papírjaim, EÜ kiskönyvem stb.
TB-t saját magamnak fizetem.
Mire lesz szüksége a munkáltatónak?
Nem akaraok totál idiótának tűnni. :D
Semmire, személyid, adókártyád, TAJ kártyád legyen nálad, egészségügyi kiskönyvet meg majd kapsz.
(most kicsit kevésbé érzem, hogy kilógok a sorból, amiért nekem 32 évesen lett az első ilyen állásom :D mondjuk én két év után visszamentem szabadúszónak.)
Köszönöm a segítséget! :)
Voltam már benn, csak ezt a sok infó közepette pont elfelejtettem megkérdezni. Az EÜ/TB kiskönyvet gondoltam, hogy megveszem itt a nyomtatványboltban, hogy nehogy ennek a beszerzésével húzzák az időt, de ezek szerint ez se kell. :)
Szia , gratulálok , sikerült munkahelyet találnod :)
Iskolai végzettséget igazoló okirat,személyi- és lakcím kártya,adókártya és TAJ kártya szükséges a munkaszerződés megkötésekor. EÜ kiskönyvet a munkaadó beszerzi,azt csak kilépéskor adják a munkavállaló kezébe .
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!