Szeptemberben beígért fizetésemelésből azóta sem láttam semmit. Kinél érdemes érdeklődni?
Két főnököm van, mindkettő bent volt, amikor behívtak és értesítettek az emelésről. Azt mondták meg vannak elégedve a munkámmal, igen ám, de mindez még szeptember közepén volt és azt mondták, hogy már szeptembertől az új fizetés lesz érvényben. Előző hónapban gondoltam, még a szerződésgyártás folyamatban van, illetve létszámhiány is volt a munkaügyön, de már ezt korrigálták. Tegnap jött meg a fizu, változatlanul. Nem tudom, hogy kinek lenne érdemes szólni, ez az első munkahelyem.
1. Munkaügyi vezetőnél érdeklődni, aki a szerződésekkel, bérekkel foglalkozik - ezáltal kiderülne, hogy egyáltalán hallott-e az én fizetésemelésemről.
2. A főnökeim valamelyikénél érdeklődni, hogy miért nem kaptam meg az emelést, elakadt-e az info vagy meggondolták magukat. Ez esetben attól tartanék, hogy megint ígérnek, majd nem lesz belőle semmi, ha valóban csak az ígérgetés áll fenn.
Valójában nem is értem a dolgot, két ismerősömnél érdeklődtem, egyikük már többször kapott emelést, minden alkalommal a szerződéssel várták, amit rögtön alá is írtak, másikuk pedig ugyan a szerződésmódosítását később kapta meg, de az ígért időponttól mindig megkapta az emelést. Kicsit csalódott is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!