Szerintetek van annak esélye elhelyezkedni informatikai területen, aki végül nem tudta megszerezni a diplomáját?
Mire szeretnél választ?
Az előbb írtad, hogy aki benzinkutas és mellette programozgat az nem jelent tapasztalatot.
Szerintem keresgélj még, mert van cég ahol nem kell tapasztalat vagy végzettség. Bár nem is fizetnek sokat, de tanulni, tapasztalatnak jó.
Mondjuk az nem árt ha valami alapfogalmad van és az se hátrány ha valameddig eljutottál főiskolán.
Abszolutóriumot szereztem meg az elte-n. És ingyen is dolgoznék. Budapesti vagyok, de leutazom vidékre is ha kell.
Egyébként erősen kétlem, hogy elfogadnák pl. szakdogás projektet állásoknál + nem építettem még itthon egyedül önvezető autót.
Hát eddig nem úgy néz ki :D
De elég makacs vagyok, nem nagyon szoktam feladni a dolgokat.
Nem tudom mennyire szeretheto. :D
De oda mar csak tapasztalattal vesznek fel embereket, mert kis cegeknek nincsen erre kapacitasuk. A muktiknak meg boven van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!