Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg létezik, hogy egy...

Tényleg létezik, hogy egy könyvelő, számvitel szakos közgazdász 2.500. 000 Forintot keressen?

Figyelt kérdés

Ma mondta nekünk egy tanárunk, hogy ő 30 éves kora előtt ennyit keresett, de közben elment szülni és már nem tudott annyit dolgozni, gondolom vissza se vették.

Utána lett tanár, ennek a töredékéért gondolom.

2017. nov. 8. 16:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"a 12 magántanár bérét is az ő fizetéséből fizették ki. "

Ekkora baromságot hogy mondhat egy közgazdász? Nem aludtad te véletlenül át azt az előadást? :)

2017. nov. 8. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Ennek még Matolcsy is "csak" a dupláját keresi. Szerintem úgy közölte, hogy "félmillió", ami valóban reális, különösen pár évvel ezelőtt, és lehet, hogy az előző mondatból visszamaradt valami töredék kifejezés hallatszódhatott.
2017. nov. 8. 19:32
 13/17 A kérdező kommentje:

Huu, most lehet felismernek.

Nem, azt mondta, hogy volt egy magániskolájuk a férjével (számviteli, pénzügyi okj magániskola, nappali, esti stb.)

És mivel az iskola veszteséges volt, a férjének meg nem volt bevétele. Ezért mind a 12 magántanár bérét az ő fizetéséből mi tudták fizetni. Még mondta is, hogy akkor elképzelhetik mennyit kerestem, mert egy magántanár bére több, mint akik az állami iskolában tanítanak. Meg hozzá tette, hogy az iskola becsődölt.

Ekkor elkezdtek tippelni mennyi volt a havi fizetése, ekkor mondta meg. Meghogy ezt fiatalon lehet csinálni, különben nem bírná a gürizést, ott volt a két fia, alig látta volna őket. Azt is hozzátette, hogy 30 éves sem volt akkor, most már több lenne az összeg.

Aztán mivel én is ezt tanulom, elkezdett érdekelni, hogy mivel szzedhetném meg magam ennyire. Eddig csak 150.000 forintos könyvelőbérről hallottam.

Tényleg érdekelne, mi volt ez a cég.

2017. nov. 8. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Már hogyne lehetne lehetséges? Állami felsővezetőként havi 4-5 milliót is kereshet, magáncégnél meg még többet. Általában aki ilyen pénzeket keres havonta, az egy nagy cég felsővezetésében van, ilyen pozíciókban lévő emberek 85%a közgazdász, az, hogy számviteles volt vagy éppen pénzügyes, az majdnem mindegy, ezen a szinten ez csak az alapvető input, hogy van egy pénzügy/számvitel mscd.
2017. nov. 9. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Aha, tehát van egy közgazdászunk, aki 2,5 millát keresett vélhetően felsővezetőként, most egyetemi oktató közben totál baromságokat beszél és annyi köze van a közgazdaságtanhoz, hogy 0 üzleti tervvel futtatott egy magániskolát ahol a SAJÁT BÉRÉBŐL kellett fizetnie az oktatókat majd csődbe ment.

Ez a mese annyi sebből vérzik, hogy én el sem tudok számolni addig...

2017. nov. 9. 19:23
 16/17 anonim ***** válasza:
ha ekkora ÁSZ, akkor saját vállalkozásban többet is kereshetett volna....mert egyébként vállalkozásban ennyit le tud számlázni havonta simán
2017. nov. 9. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Tipikus vetítőgép, tele van a magyar felsőoktatás ilyenekkel.

Felét sem szabad elhinni annak, amiket összehord.

2017. nov. 10. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!