Ezekkel az adatokkal kb. milyen bér lenne reális?
Figyelt kérdés
Hely: Budapest,
Végzettség: pénzügy és számvitel alapdiploma (Budapesti Corvinus Egyetem)
Nyelvismeret: Két idegen nyelv, felsőfokon
#fizetés #Budapest #bank #karrier #Corvinus #bér #közgazdász #Budapesti Corvinus Egyetem #pénzügy és számvitel
2017. jún. 28. 21:26
2/9 anonim válasza:
Hát kérlek az attól függ, hogy a Mekibe vagy pl. a Tatához vesznek fel...
Hogy lehetnek a frissen végzett közgazdászok ennyire setétek??
3/9 A kérdező kommentje:
Nem a mekibe gondoltam, hanem szakmai munkára valamilyen multihoz. Esetleg Tata, BP, Vodafone, KPMG stb.
2017. jún. 28. 23:12
5/9 anonim válasza:
Attól függ mennyi, és milyen szakmai tapasztalatod van, és mennyi idős vagy.
6/9 anonim válasza:
Nyelvfüggő. Angol-némettel 350k körül indul, ha van valami extrább, pl holland, akkor 400-420k körül lehet kezdeni.
8/9 anonim válasza:
Én bruttó 400e-ért helyezkedtem el tavaly a PSZ-es diplomámmal (protekció nélkül, banknál), és ezzel egyáltalán nem lógtam ki az évfolyamból. Kedves lepontozó, te vagy a béna.
9/9 anonim válasza:
szakmai tapasztalat is fontos :D hisz hiába van diplomád, az még semmit nem ér. Pontosabban azzal nem akkora előny a volt csoporttársaidhoz képest.
Diákszervezeti tevékenység is számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!