Milyen szempontok alapján választja ki a COOP a dolgozóit?
# 10
Elismertem? Biztos nekem akartad ezt írni?
Egyrészt még csak nem is utaltam ilyesmire, csak annyit írtam, hogy nyilván egy 10 ezer fős településen nem lesz annyi munkalehetőség, ahány ember ott munkaképes. Sajnos ez van, cserébe viszont a nagyobb városokban általában több munkalehetőség van, mint amennyit a lakosság be tudna tölteni.
Másrészt mi vagyok én, valami munkaerőpiaci atyaúristen, aki ELISMERI, hogy protekcióval lehet bekerülni a helyek többségére? Nem hiszem, hogy ez az én hatásköröm lenne.
Nyilván ez attól is függ, hogy milyen az üzletvezető.
Akik az írják, h nincs protekció, vszínűleg bpiek, vagy vmi barlangban élnek. és még csak nem is zárja ki egymást a protekció és a munkaerőhiány. ugyanis a munkáltatók többsége még mindig nem ébredt fel, inkább bezár hamarabb, de akkor is felfuvalkodottan válogat, mert így szokta meg.
a szomszéd városban van egy kisebb coop, ott pl a régi alkalmazottak többsége a közeli panelházakban lakik, és mind ismerik egymást.
most már kénytelen voltak felvenni pár fiatalabb lányt is, mert jó páran felmondtak.
szempontok? hát felénk pl. nőket vesznek fel még árufeltöltőnek is. más szempont sztem nincs, ha eg idegenről beszélünk. gondolom, nem árt, ha kedvesebb vagy dolgozott hasonló.
bár a régi dolgozók némelyik még köszönni sem tud, vagy pontosan visszaadni :d
"szempontok? hát felénk pl. nőket vesznek fel még árufeltöltőnek is. más szempont sztem nincs"
De van, hogy lakjon minnél közelebb. Te magad is említetted. Még a házszám is számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!