A tanárok nyáron megkapják a teljes fizut, mint a tanév közben?
"Nem kötelező összecsokiznia senkinek sem a nyelvét, el lehet menni normális helyre is dolgozni tanárként...
"
Hagyjuk már ezt a szar demagóg dumát.
Bezzeg ha a te purdéd járna a suliba és egyik napról a másikra az összes tanára eltűnne (tanácsodat követve) és a suli meg bezárna te óbégatnál a leghangosabban hogy hát mi ez??? Csak a pénzt nézik? ÉS a hivatástudat???
Hányok az ilyen demagóg szaroktól.
Ja és agyhalottkám.
El lehet menni máshova is tanárnak... barom.
KLIK-es iskola. Hova máshova te retek?
Az összes iskola klikes.
Hova menjen egy klikes tanár ? Hm? Másik suliba? Ami ki gondolná ---- klikes?
Mikor középiskolás voltam, egy házzal odébb lakott a magyartanárom. Ritka volt az olyan nap, hogy ne előttem lett volna otthon (tudtam melyik a kocsija, mivel reggel azzal jött). 12 óra, hogyne ...
Róluk meg csak annyit, hogy egyrészt a piac mindenkit beáraz.
A másik meg, visszagondolva, életemben a legjobb oktatás, amit kaptam, az az volt, hogy kretén sz@r tanáraim voltak. Azért, mert korán hozzászoktam a gyökér emberekhez, és ahhoz, hogy magamnak kell utánamennem a dolgoknak, most versenyszférában elég jól teljesítek.
Szóval a semmirekellő idióta embereket nagyon bátorítom, legyetek csak tanárok! Aki emiatt diákként lemorzsolódik, az már korán kerül a helyére, az életképes emberekből meg kihozza a jót. Mindig kinyitok egy sört mikor meglátlak rinyálni benneteket. Igen, ha szerinted verset olvasgatni munka, akkor legyél tanár!
Elárulok egy titkot: otthon is dolgozunk :)
Dolgozatot javítunk, óratervet írunk, na meg persze mindig ilyenkor jön a diákokra a kérdezhetnék fészbukon, nem óra közben. Tanév közben gyakorlatilag nincs teljesen szabad hétvége se.
És akkor még hadakozni kell a fenntartóval is...
"Tanév közben gyakorlatilag nincs teljesen szabad hétvége se.
"
Na ez már csak a te gyökérségeden múlik. Én is tanár vagyok és full szabad a hétvégém mert megoldom hogy az legyen.
Mobil az ki, és csók, aki akar és tudja hívhat a privát másik számon de azt meg alig tudják. Aki azt tudja azzal beszélek a többiek meg bekaphatják.
Facebook na az nincs.
Ez a nagy titka ám a szabad hétvégének. Midnen ki és mindenki bekaphatja.
Ja és mutass már nekem olyan helyet ahol 2 hónapos szünet meg őszi meg téli meg tavaszi meg sí meg anyámtyúkja szünet...
"És akkor még hadakozni kell a fenntartóval is..."
nem KELL... ot is lehet hagyni az egészet a szarba. Csak nem fogof te otthagyni dehogy fogod. HOva is mennél hova is kellenél. Sehova. Még a teszkóba se.
Meg aztán más helyen dolgozni is kellene ám, az már úgy nem baba ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!