Létezhet hogy ezért írásbeli fegyelmit kapjak?
Figyelt kérdés
Azért kaptam írásbeli fegyelmit, mert felírták a nevemet hogy a munkaidőt nem vártam meg, hanem hamarabb mentem fel. Kollégáimmal lent álltunk ahol a többiek a műszak végén, erre a váltó műszaknak a csoport vezetője keveselte a létszámot és felírta a neveket. Én ugyanott álltam ahol a többiek nem elbújva, a csop vez előtt kb 2 méterre, és utólag kiderült engem is felírtak, pedig óra után 2 perccel indultunk fel. Blokkolni is csak ezután blokkoltam nyílván. Ez 2 hete történt, mivel múlthéten nem dolgoztam, de azt mondják már megvannak írva a fegyelmik. Beszélni fogok az igazgatóval, és megkérdezem hogy mit tud tenni ezügyben, ha semmit akkor megyek tovább. Ezt az év végi pénz miatt csinálják, mert akinek fegyelmije van, az nyilván nem kap semmit.Ti hogy látjátok mit kell csinálni ezügyben? Az oké hogy nem írom alá, gondolom munkaügyi bíróságra kellene menni ugye?2017. okt. 23. 14:32
1/4 A kérdező kommentje:
Fegyelmim még soha nem volt ezelőtt, még szóbeli sem.
2017. okt. 23. 14:39
3/4 A kérdező kommentje:
Fordulhatok a munkaügyi bírósághoz?
2017. okt. 24. 07:07
4/4 anonim válasza:
Úgy sem fogsz, félted ezt a szarfészket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!