Elmennétek interjúra, ha már a telefonban bunkó a másik?
Van az a hozzáállás, hogy a munkavállalónak alázkodnia, és türnie kell, de nyilván van egy határ. Nekem most volt egy esetem. Felhív az ember (ügyvezető), hogy megkapta az önéletrajzom. De már az első szava ez a lekezelő, irritáló stílusban történt. Egyből belekötött az önéletrajzomba, meg kételkedett bennem (azért felhív...) mindezt úgy, hogy csámcsog, motyog, a nyál folyik a szájából és sóhajtozik.
Kérdezi, mikor érnék rá, amire készségesen válaszoltam. Erre elkezdi "mivel én nem vagyok jós, ezért hívjon már fel a hétvégén egyeztetni..."
Azt nem értem, ha megy a panaszkodás, hogy minden munkaerő elmegy külföldre, aki itt maradt azzal miért kell szemetesként bánni? vállalkozó mindenkiből lehet ezt értem, de a hosszú távú együttműködés alapjai sokszor nem teljesülnek...
Nektek volt hasonló, mit csináltatok?
"Azt nem értem, ha megy a panaszkodás, hogy minden munkaerő elmegy külföldre, aki itt maradt azzal miért kell szemetesként bánni?"
Lehet van 100 másik jelentkezőjük rajted kívül.
Bunkó stílust sosem kell felvenni. Arra nincs indok.
A kérdésedre a válasz pedig elég egyszerű. Mennyire kell a munka, mennyi egyéb lehetőséged van?
Ha olyan helyen élsz, olyan a szakmád, hogy szökő évente jön valami szembe, akkor fogadd el, ha válogathatsz, akkor röhögd ki.
Felejtsetek mar el ezt a "teszt" dolgot. Anyukajat tesztelgesse, aztan sirjon a hiradoba, hogy elmegy minden munkavallalo tole, mert nem kepes megtartani egyet sem.
Tok gaz hozzaallas az, hogy a munkavallalot akarmilyen munkat vegez, lekezeloen kezelik sokan.
Mar az elso telefonalasnal igy viselkedni megalazo a masikra nezve, es sokat elmondd mire lehet majd szamitani.
@9
Jó, igazából én is azt akartam írni, hogy elmennek a tesztelgető durva anyjukba, csak ma már káromkodtam eleget ezen az oldalon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!