Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit szólnátok, ha a diplomá...

Ti mit szólnátok, ha a diplomás gyereketek stewardessnek állna?

Figyelt kérdés

Pár évig, világot látni. Aztán utána is el lehet helyezkedni a szakmában.

Pont miattuk menekülök.

2017. okt. 22. 11:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
25%

Nem a könyvelést késő elkezdeni 40 évesen, hanem neked akkor konkrétan újra kell tanulnod majd.

18 éves vagy, kitaláltad, hogy hű, ez de buli lenne, mert a szülők nem szeretnek és lelépnél. Tényleg? Azért abban a hét félévben még jók, amíg tanulsz, csak utána akarsz menekülni? ÉS hogy mennyire gyerek vagy: nem nagyon fogsz világot látni... MAx reptéri hoteleket, városlátogatásra akkor van esélyed, ha valami miatt ott ragadtok.

2017. okt. 22. 14:15
 22/37 anonim ***** válasza:
97%

"ÉS hogy mennyire gyerek vagy: nem nagyon fogsz világot látni... MAx reptéri hoteleket, városlátogatásra akkor van esélyed, ha valami miatt ott ragadtok."

Bocs, ebben tévedsz. Hosszújáratú gépeknél vannak szabadnapok a visszaút előtt, ezenkívül ingyenes mérföldek, rendkívül kedvező árú repülőjegyek a juttatási csomagban.

2017. okt. 22. 14:34
 23/37 A kérdező kommentje:

Na jó ebből elegem van...

Érdekes, a tanárunk azt mondja, hogy 100-val jelentkeznek 40-50 évesek akár levelezőn erre a szakra, akár mérlegképes tanfolyamra. De biztos hazudik és Te tanítod őket, nem ő.

Annyi belelátásom van, hogy ez nem olyan szakma aminek életkori határa van, mert például orvosnak nem éri meg 50 évesen tanulni, mert mire szakvvizsgázol, mehetsz is nyugdíjba!

Miért baj az Neked, hogy - remélhetőleg - lesz egy szakmám, de pár évig szeretnék kipróbálni valami mást is?

Pont a könyvelés az, amibe bele lehet fásulni egy idő után, mert egy unalmas munka, az igen. Képzeld gimnáziumba jártam és nem számlatükörben a fejemmel születtem, hogy előre tudjak mindent!

Szakadj le a számvitelről légyszi! Örülnék, ha nem válaszolnál többet. Arról meg fogalmad sincs, hogy a szüleim - vagyis apám -, mit művelt velem. Rohadtul nincs, remélem nem is lesz ilyenekben részed!

2017. okt. 22. 14:36
 24/37 anonim ***** válasza:
16%

szövegértés nulla...

Írta, hogy nem a könyvelést késő elkezdeni...

És nem jelentkeznek olyan sokat 40 felett, lévén én tanítok mképesen adózást. Csoportonként max 1-2 fő, de ők szinte mind eleve ilyen munkakörben dolgoztak, csak képesítés nélkül.

2017. okt. 22. 15:36
 25/37 A kérdező kommentje:

Nem a könyvelés volt a kérdés... 2 oldalon keresztül ezen vitatkozunk.

A rosseb egye meg, hogy kiírtam.

Majd beletanulok nem igaz?

A tanár mondta, de tuti hazudik... Az igaz, hogy lehet hasonló! munkakörben dolgozott addig, de bejegyzett könyvelő nem lehet mérlegképes nélkül az biztos.

2017. okt. 22. 15:50
 26/37 anonim ***** válasza:
26%
Hát akkor ezek szerint tervezel tanulni, mert stewardessnek elég komoly követelményei vannak, többek között legalább egy folyékonyan! beszélt nyelv.
2017. okt. 22. 17:00
 27/37 anonim ***** válasza:
64%
Rosseb egye meg ! Csipem a stílusod 😂 igazad van . Egy frusztrált , kiégett tag lehet ,ez ad neki örömet .Nem örülnék ,ha sokáig nem láthatnám a gyerekeimet,de nem is tennék keresztbe egyiknek sem . Az ő boldogságukat tartom szem előtt,ha nem jön össze legalább tanulnak belőle.
2017. okt. 22. 19:12
 28/37 anonim válasza:
3%
Világot nem sokat fogsz látni.
2017. okt. 22. 20:06
 29/37 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem jó ötlet, amit kitaláltál, én támogatlak! :) Haverom is pont most ment légiutaskísérőnek
2017. okt. 23. 10:49
 30/37 A kérdező kommentje:

Köszöm a sok választ! Igazából lehet mégis ráállok erre a könyvelés dologra, mert a fizetés nagyon elbizonytalanított!

Az arab légitársaságoknál is csak havi 1000 dollárt, azaz 250.000 Forintot kapnak. Éljél meg ebből Dubajban. Ahhoz képest, hogy mennyi mindennek kell megfeleni, nem kapnak semmit! Ennyit a volános buszsofőr is keres! Vagy egy angoltanár.

Nemhogy lakásra nem, semmire nem tesznek félre itt!

Letettem róla. Álommeló lenne, de ennyiért gondolkozni sem szabad rajta!

2017. okt. 23. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!