Ha stewardess szeretnék lenni, akkor hol kezdjem?
20 éves vagyok, még egy évem van a fősuliból.
Minden álmom utazni, világot látni, elhúzni innen. Örökké úgysem lehet csinálni, akkor majd elmegyek könyvelni.
Milyen képességek, elvárások kellenek?
Úszni elvileg tudni kell. Azt tökéletesítem még addig. Nyelvvizsgáim vannak.
A fogak mennyire számítanak? Rengeteg a tömött, koronám is van egy (bár ezt rohadtul megbántam)
A dobhártyámon van egy kicsi lyuk ami nem forrt össze a "baleset" után, ez gond lehet?
Amúgy szép, csinos, kedves vagyok.
Hogy kell ennek az egésznek nekiállni egyáltalán?
Szia! Igazából minden érdekel.
170 cm vagyok. Azt olvastam (tegnap egész nap), hogy lábujjhegyen el kell érned a 210 cm-ert nyújtott kézzel. Akkor az az úszás dolog nem olyan vészes... 😀
Az angol? Úgy értem most elég intenzíven ráálltam, de úgy tudom, hogy az arab országokba elég az angol. Helyieket nem nagyon alkalmaznak erre a munkára.
A többinél a bázis nyelve is számít. Németül is tudok nagyon j. De vannak Doha-Budapest járatok is, oda jó a magyar is.
Ilyen Ryanair neg hasonlókról csak rosszat hallottam.
Volt fogszabályzóm, de nem lett szép a végeredmény, annyira. Fehéríteni lehet, az meg, hogy tömve van, ki látja...
Azt is láttam, olvastam, hogy szokott lenni toborzás is Budapesten. Utána fél éves képzés kint, amire fizetést is kaptam.
Bekövettem 10-20 stewardesst instán, aki a Fly Emiratesmél van és magyart. A Qatar tetszett nekem legjobban, de amit olvastam, hogy milyen szigor van... 12 órával út előtt ágyban kell lenni, nem engednek ki. Csak házastárssal aludhatsz együtt, vagy börtön. Vasszigor, hát nem tudom.
Minden álmom világot látni és elmenni, elfelejteni ezt a sok szörnyűséget, ami velem történt!
Írhatok privit?
Persze, írj csak nyugodtan privit neki.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!