Fly Emirates stewardess interjún hogy lehet átmenni?
Az Emiratesnél elég nehéz a felvételi, oda csak a legjobbakat veszik fel. Nem feltételen kell oda anyanyelvi szintű angol. Baromi sokat számít a kinézet és az, hogy mosolyogsz. MOSOLYOGNI KELL végig az interjún és akk szinte nyert ügyed van. Fontos a kommunikáció, beszédstílusod, problémamegoldó képességed és hogy tudjál csapatban dolgozni.
Angolból nézd át a nyelvtant!!!! Ki kell tölteni egy nyelvtan tesztet és jól kell tudni fejben számolni. Vannak nekem minta feladatsoraim, amik a közel keleti légitársaságoknál divat szokott lenni, írj üzit, küld el, hogy hol talállak meg facebookon és el tudom küldeni (persze csak akkor, ha érdekel és még aktuális).
Nagyon-nagyon fontos az ápolt, csinos megjelenés, ne legyél duci, se nagyon sovány, magasnak kell lenni (160-170cm körül minimum és lábujjhegyen állva, nyújtott karral probléma nélkül el kell tudnod érni a 210cm-et), aszem meg is van szabva egy minimum súly határ is, ami 50-55kg (legalábbis a Ryanairnél ez van, de az lényegtelen, mert szar :D )
Az arab légitársaságoknál ki kell tölteni egy phszichológia és egy IQ tesztet is, na meg ugye az angol nyelvtan teszt... :)
Általában 21 éves kortól lehet jelentkezni... és még sorolhatnám a feltételeket és a felvételivel kapcsolatos dolgokat... röviden: kösd fel a gatyád :)
Sztem kezdj egy kisebb légitársaságnál (Wizzair, EasyJet, Travel Service-ez egy külön állatfaj, British Airways, Jet2, SmartWings, stb...)
Üziben küld el, hogy hol tudlak facebookon elérni és ott zaklatlak a részletekkel (persze ha érdekel és aktuális még, na meg nem ment el a kedved tőle :D ) ez egy tök jó meló ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!