Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Értékesítői véna? Szerintetek...

Értékesítői véna? Szerintetek ez létezik? Nem tanulható?

Figyelt kérdés

Olyan cégnél vagyok, ahol nem igazán biztosítják ezeket az alapokat, nem tanítanak, sokkal inkább nagyobbak az elvárások és a nyomás a pontok eléréséért. Kollégáktól néztem el 1-2 praktikát, hogyan tálaljam szebben a termékeimet, de egy ponton megragadtam.

Sokak szerint ez véna kérdése, hisz aki ezzel szüleik az tehetséges. Szerintem viszont abszolut tanulható, csak hajlandóság kell hozzá, idő és persze jó tanár.

A főnökség ezt nem preferálja, azonnal kell teljesíteni és nyomni nyomni nyomni.

Ez a nyomás teljesen a fejére fordítja az addig gondolt gondolkodásomat. Szerintetek?

2017. okt. 16. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
A használt módszer erőltetett és hazug , a rátukmálást senki sem kedveli . A fer tájékoztatás a lényeg keresett áru szolgáltatás esetén , a folyamatos növekedés haszon hajhászás marhaság . Született linkek hazudozók vannak , akkor ha te nem vagy az keress más területet inkább .
2017. okt. 16. 16:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen úgy csinálom, hogy tükörbe tudjak nézni, tehát tájékoztatom az ügyfelet minden előnyével és hátrányával együtt. Csupán a tálalás az, ami gyakorlás során elsajátítható. Utána jönnek a részletek.
2017. okt. 16. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintetek ez létezik?" Igen.

"Nem tanulható?" Nagyon is.

Ha az élet rákényszerít akkor mindent meg lehet tanulni, ezt a legjobban. Érdemes nyitott szemmel és füllel járni, megfigyelni a kollégák módszereit és, hogy mikor használják, és miért. Ne várd, hogy segítsenek közvetlenül, mert az ő munkájukat veszélyezteted. Ebben az iparban nagyon kevés a barátság és sok a hátba szúrás.

Ha a terméked sz4r, akkor bizony át kell b4szni az ügyfelet, vagy keresni új munkát. De az is lehet, hogy nem tudsz eleget a termékről és rossz ügyfeleknél próbálkozol.

HA megragadtál a módszerekben, az azt jeleni, hogy nem engeded a kreatív éned érvényesülni. Ha új dologgal próbálkozol, akkor nagyobb kockázatot vállalsz, de hosszú távon az új módszerek és az új tapasztalatok előbbre visznek, mint az, ha ugyanazokat ismételed.

Tisztázásként, én nem dolgoztam soha sales-ben, de van pár ismerősöm akik megjárták ezt a világot.

2017. okt. 16. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Hát én max. úgy tudnám ezt csinálni, ha van egy bolt amiben ott állok, bejön valaki, elmondja mit szeretne, én meg ajánlok neki valamit abból amink van.

Ebben én semmi kivetnivalót nem találok.

Az ügynöki, tukmálós eladás az nem az én világom. Pláne, ha még hajtanom kell az eladást mindenáron, mert ez alapján fognak megítélni. Soha, bakker!

Az még beleférne, hogy csinálom a rendes bolti eladó munkámat, amiért kapom a pénzemet, na és ha ezen felül privátban is sikerül eladnom valakinek, azért adnak plusz pénzt, jutalékot. Aztán ha sikerül, örülök a plusz pénznek, ha meg nem, akkor sincs semmi.

Na de hogy állandóan én kajtassak balekok után, mert ha nem, akkor vagy éhen halok, vagy kirúgnak?

Komolyan, inkább lennék favágó vagy kukás mint ez.

2017. okt. 17. 00:17
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Koszonjuk a sajat sztoridat negyes, ne zavarjon hogy koze sincs a kerdeshez..
2017. okt. 17. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!