Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Butaság volt jelentkeznem?

Butaság volt jelentkeznem?

Figyelt kérdés
Idén szeptemberbe kezdtem az egyetemet Budapesten és jelentkeztem pár gyakornoki munkára.Leginkább a HR terület érdekel és emiatt HR gyakornoknak jelentkeztem.Szeretnék minél több tapasztalatot szerezni az egyetem alatt,hogy ne csak egy diplomával legyek majd egyetem után.Jól beszélek angolul és németül is.
2017. okt. 11. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem szoktak felvenni elsőéveseket gyakornoki munkára.
2017. okt. 11. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Dehogy butaság. Bármilyen munkát végzel az egyetem alatt ami picit is releváns az aranyat ér. Nem csak amiatt, mert lesz zsebpénzed, hanem mert 100x könnyebb dolgod lesz pályakezdőként.

Én is most épp felveszek egy gyakornokot, egyértelműen azokat a jelentkezőket részesítettem előnyben akik egyetem alatt dolgoztak / dolgoznak.

2017. okt. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!