BOSCH -nál van ajánlási bónusz, ha viszel oda valakit?
Figyelt kérdés
Sok nagy multi cégnél van ajánlási bónusz, szóval ha egy ismerősömet ajánlom, és felveszik (meg teljesül még pár feltétel), akkor kapok utána jó sok pénzt. Érdeklődnék, hogy a BOSCH-nál is van-e ilyesmi.
Köszönöm a válaszokat
2017. okt. 10. 00:01
1/7 anonim válasza:
Miért nem a HR-en kérdezed meg? Buddy program szinte minden nagy multinál van.
2/7 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy ha már egyszer ott dolgozol, akkor ne tudnál arról, hogy van-e ilyen náluk, vagy nincs.
Ha meg nem dolgozol ott, akkor tökmindegy, mert úgyis csak a dolgozójuknak fizetnek, nemde?
3/7 anonim válasza:
"akkor kapok utána jó sok pénzt"
Aha, max valami kenyérmorzsát,
4/7 A kérdező kommentje:
Nem,nem morzsát. Helyenként változik. Nagy / speciális tudást / tapasztalatot igénylő munkakörőkre gondolok, nem összeszerelésre. Nem ott dolgozom,de szeretnék. Ha valaki érdekelt benne ,akkor keresek Nosch-os embert, akár a kapujuk előtt :D
2017. okt. 10. 14:31
5/7 anonim válasza:
Bruttó 500 ezer forint jár. Persze csak ha felveszik az illetőt, és a próbaideje is lejárt. Ez nem hivataloa, nem dolgozom ott, egy ismerősömtől tudom.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Na látjátok..? Ez azért nem "morzsa"
2017. okt. 10. 22:29
7/7 anonim válasza:
A Bp-i Boschnál van. Én már ajánlottam és jött is a bónusz (és igen, br. 500e).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!