Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 160. 000ft os nettó fizetés...

160. 000ft os nettó fizetés mennyire számít rossznak?

Figyelt kérdés
Szállodában dolgozom szakácsként heti 40órában.

2017. okt. 1. 19:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

full kamu

A mentős tüntetés a tűrhetetlenül alacsony bérek miatt

119 ezer forintot visznek haza. Folytatják a tiltakozást.

Tovább

usper véleménye szerint a helyzet egyáltalán nem ilyen rózsás, máskülönben nem is demonstráltak volna szerdán. Állítása szerint a 196 ezer forintos ápolói fizetésre neki is tudtak példát mutatni a Mentőszolgálat vezetői, csak azt felejtették el, hogy ez nem nettó, hanem bruttó, ráadásul hozzáadták a sürgősségi pótlékot is.

[link]

2017. okt. 2. 21:39
 22/39 anonim ***** válasza:

Az MTI szerint a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége (MOMSZ), valamint a Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének mentő tagszervezete "Elég volt" jelszóval szervezte a demonstrációt. Kusper Zsolt, a MOMSZ elnöke azt mondta beszédében, hogy a kormányzati állítással szemben, amely szerint 293 ezer forint az átlagos bér az Országos Mentőszolgálatnál,

a valóságban átlagosan nettó 119 ezer forintot visznek haza a dolgozók, és évek óta megoldatlan a munkaruha biztosítása is.

[link]

2017. okt. 2. 21:40
 23/39 anonim ***** válasza:
hát én biztosan tudom, hogy annyit keres :)
2017. okt. 2. 21:45
 24/39 anonim ***** válasza:
19 - És nettó 150 jó fizetésnek számít? Főleg ilyen területen? Minimum valahol 190-230 között kellene lennie (nettóban) hiába a munkaerőhiány. Még mindig hányinger, hogy milyen alacsonyak a bérek.
2017. okt. 3. 05:42
 25/39 anonim ***** válasza:

"hát én biztosan tudom, hogy annyit keres :)"

Aha... persze. főleg itt a gykn....

2017. okt. 3. 08:04
 26/39 anonim ***** válasza:

Ez meg a másik hogy jó oké keressen nettó 150-et (nem keres annyit demost fogadjuk el) és az mi? egy ilyen melóért az mi ??? Szaros nettó 150, az nem fizetés ezért!!

Úgy mondod ezt a 150et mintha az valami lenne. nem igaz egyrészt másrészt meg ha igaz is lenne akkor is lófütty.

2017. okt. 3. 08:06
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy sok...én szaros irodai meloért 130 kapot és sehol nincs az én munkám fontossága. Amugy 16-24 orás müszakjai vannak, ne mondja már senki hogy müszakpotlékkal nem jön ki a 150 netto
2017. okt. 4. 13:05
 28/39 anonim ***** válasza:

" Amugy 16-24 orás müszakjai vannak, ne mondja már senki hogy müszakpotlékkal nem jön ki a 150 netto+

De mondja bizony mégpedig nem is akárki nem én mondom....

olvasd el ki állítja az OMSZ vezetője lényegében....

csak tudja már mit beszél!

de oké ahogy írtam keressen meg 150-et ezter túlórával ügyelettel stb

és az PÉNZ?????

Ezért a munkáért ennyi időben?????

Hát laza fék milliót simán haza kéne vinnie!!

Bakker 150!!!

Ez lidl raktáros targoncás tönbbet kap és nem ennyi felelősséggel!!!

2017. okt. 4. 18:12
 29/39 anonim ***** válasza:
senki se mondta, hogy jó fizetés én csak azt mondtam hogy annyit keres ti kezdtetek itt bizonygatni, hogy tuti nem keres annyit mintha az olyan hatalmas összeg lenne. Nem tudjátok van-e gyereke, kap-e adókedvezményt, mennyit túlórázik de biztosan állítjátok, hogy nem keres 150 et :)
2017. okt. 4. 19:09
 30/39 anonim ***** válasza:

"biztosan állítjátok, hogy nem keres 150 et :)"

Khm.

GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT!!

A 119.000-es állítás az OMSZ elnökétől származik....

AZ OMSZ ELNÖKÉTŐL....

Menj oda és panaszold be neki hogy marhaságot teccik beszélni jóuram....

Országos Mentőszolgálat

WebhelyÚtvonal

5,0

Google értékelés

Hivatal, Budapest, Magyarország

Cím: Budapest, Róbert Károly krt. 77, 1134

Telefonszám: (1) 350 3737

2017. okt. 4. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!