160. 000ft os nettó fizetés mennyire számít rossznak?
full kamu
A mentős tüntetés a tűrhetetlenül alacsony bérek miatt
119 ezer forintot visznek haza. Folytatják a tiltakozást.
Tovább
usper véleménye szerint a helyzet egyáltalán nem ilyen rózsás, máskülönben nem is demonstráltak volna szerdán. Állítása szerint a 196 ezer forintos ápolói fizetésre neki is tudtak példát mutatni a Mentőszolgálat vezetői, csak azt felejtették el, hogy ez nem nettó, hanem bruttó, ráadásul hozzáadták a sürgősségi pótlékot is.
Az MTI szerint a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége (MOMSZ), valamint a Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének mentő tagszervezete "Elég volt" jelszóval szervezte a demonstrációt. Kusper Zsolt, a MOMSZ elnöke azt mondta beszédében, hogy a kormányzati állítással szemben, amely szerint 293 ezer forint az átlagos bér az Országos Mentőszolgálatnál,
a valóságban átlagosan nettó 119 ezer forintot visznek haza a dolgozók, és évek óta megoldatlan a munkaruha biztosítása is.
"hát én biztosan tudom, hogy annyit keres :)"
Aha... persze. főleg itt a gykn....
Ez meg a másik hogy jó oké keressen nettó 150-et (nem keres annyit demost fogadjuk el) és az mi? egy ilyen melóért az mi ??? Szaros nettó 150, az nem fizetés ezért!!
Úgy mondod ezt a 150et mintha az valami lenne. nem igaz egyrészt másrészt meg ha igaz is lenne akkor is lófütty.
" Amugy 16-24 orás müszakjai vannak, ne mondja már senki hogy müszakpotlékkal nem jön ki a 150 netto+
De mondja bizony mégpedig nem is akárki nem én mondom....
olvasd el ki állítja az OMSZ vezetője lényegében....
csak tudja már mit beszél!
de oké ahogy írtam keressen meg 150-et ezter túlórával ügyelettel stb
és az PÉNZ?????
Ezért a munkáért ennyi időben?????
Hát laza fék milliót simán haza kéne vinnie!!
Bakker 150!!!
Ez lidl raktáros targoncás tönbbet kap és nem ennyi felelősséggel!!!
"biztosan állítjátok, hogy nem keres 150 et :)"
Khm.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT!!
A 119.000-es állítás az OMSZ elnökétől származik....
AZ OMSZ ELNÖKÉTŐL....
Menj oda és panaszold be neki hogy marhaságot teccik beszélni jóuram....
Országos Mentőszolgálat
WebhelyÚtvonal
5,0
Google értékelés
Hivatal, Budapest, Magyarország
Cím: Budapest, Róbert Károly krt. 77, 1134
Telefonszám: (1) 350 3737
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!