Letagadtam a diplomám, bővebben lent?
Pénzügyi diplomám van ( és 5 éves tapasztalatom, de teljesen más területen), hozzá felsőfokú angolom. Tavasz végén lettem munkanélküli, volt némi tartalékom, ami nyár végére szinte teljesen felemésztődött. Bpn élek, albérletben a párommal. Rengeteg helyre beadtam, nyáron szinte sehonnan nem jeleztek vissza, mostanában kezdtem interjkúra járni, olyanra is, ahová még júniusban jelentkeztem. A lényeg: kínomban, mivel a pénz már nagyon kellett, csináltam egy lebutított önéletrajzom pér kamu adattal ( árufeltöltés, ilyesmit, sima érettségi, az angoltudást azért meghagytam). Sajnos muszáj volt, mert hiába jelentkeztem akármilyen egyszerű munkára, vissza se bagóztak, gondoltam az önéletrajz miatt...igazam is lett, így már hívtak, egy heti 3 napos munka egyszerű irodai adminisztrátor. Két kérdésem van:
1. lehet e abból bajom, ha kiderül elhallgattam az önéletrajzban dolgokat, illetve hozzáadtam nem létező tapasztaltot ( árufeltöltés, bolti munkák, stb)
2. ez a lényeg..elég nagy cég, talán jobb lehetőségem is lenne itt a végzettségemmel. Megéri kockáztatni, és bemutatni a valódi önéletrajzom, vagy inkább ne?
A bolti kamu munka miatt ne aggódj, már senki nem fog rákeresni.
A másik pozícióra se most jelentkezz, ha alig pár hete vagy ott. Majd egy fél év múlva,ha jobban megismerted az ottani munkatársakat, főnököket, jobban el tudod majd dönteni, hogy előhozakodj-e ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!