Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Letagadtam a diplomám, bővebbe...

Letagadtam a diplomám, bővebben lent?

Figyelt kérdés

Pénzügyi diplomám van ( és 5 éves tapasztalatom, de teljesen más területen), hozzá felsőfokú angolom. Tavasz végén lettem munkanélküli, volt némi tartalékom, ami nyár végére szinte teljesen felemésztődött. Bpn élek, albérletben a párommal. Rengeteg helyre beadtam, nyáron szinte sehonnan nem jeleztek vissza, mostanában kezdtem interjkúra járni, olyanra is, ahová még júniusban jelentkeztem. A lényeg: kínomban, mivel a pénz már nagyon kellett, csináltam egy lebutított önéletrajzom pér kamu adattal ( árufeltöltés, ilyesmit, sima érettségi, az angoltudást azért meghagytam). Sajnos muszáj volt, mert hiába jelentkeztem akármilyen egyszerű munkára, vissza se bagóztak, gondoltam az önéletrajz miatt...igazam is lett, így már hívtak, egy heti 3 napos munka egyszerű irodai adminisztrátor. Két kérdésem van:

1. lehet e abból bajom, ha kiderül elhallgattam az önéletrajzban dolgokat, illetve hozzáadtam nem létező tapasztaltot ( árufeltöltés, bolti munkák, stb)

2. ez a lényeg..elég nagy cég, talán jobb lehetőségem is lenne itt a végzettségemmel. Megéri kockáztatni, és bemutatni a valódi önéletrajzom, vagy inkább ne?

2017. szept. 27. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

A bolti kamu munka miatt ne aggódj, már senki nem fog rákeresni.

A másik pozícióra se most jelentkezz, ha alig pár hete vagy ott. Majd egy fél év múlva,ha jobban megismerted az ottani munkatársakat, főnököket, jobban el tudod majd dönteni, hogy előhozakodj-e ezzel.

2017. szept. 27. 10:01
 2/5 A kérdező kommentje:
az a baj, h nincs fél évem...ez a munka az épp éhen nem halok kategóriát fizeti ( és éhen halnék, ha nem lenne a párom, aki tud segíteni). Tehát innen lépnem kell, amint lesz tisztességesen fizető munkám. Azért gondolnám, h előbb megpróbálnám, itt, hátha..csak hátha akkor ez a munka is ugrik. A párom sem tud annyit segíteni, hogy ha ez kiesne, akkor nem lenne együnk vagy lakbért fizessünk gondunk.
2017. szept. 27. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
akkor szerintem máshol is keress más munkát, ne hagyd abba a jelentkezést, hátha közben összejön valami. Cégen belül nem szokták szeretni, ha még a próbaidőd se telt le, és máris pozíciót váltanál.
2017. szept. 27. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt is gondolhatják, hogy minek léptessenek elő, ha neked ez is megfelel. Pár hét, hónap után meg amúgy sem szoktak senkit úgymond kiemelni. Keress más cégeknél jobb lehetőséget.
2017. szept. 27. 11:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leirni, hogy egyszerusitett foglalkoztatásrol van szo, heti 2-4 napban,es a ceggel nem is volt interjum, minden munkakozvetiton keresztul ment.
2017. szept. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!