Mennyit keres (nettó) egy recepciós Budapesten 2017ben?
Nem mindegy hogy milyen a végzettsége, milyen szinten beszél és hány nyelvet és melyik szállodában?
Mert mondjuk egy turizmus diplomás, két nyelven beszélő recepciós a Merriottban többet keres mint egy recepciós okj-vel rendelkező, nyelvtusás nélküli egy két csillagos hotelben.
Első megkeres olyan 130.000 nettó körül, a második olyan 80 körül.
"szállodaba hívtak be. A nettó 130 ezer diplomával nagyon kevésnek hangzik. Annyit most megkapok úgy hogy a diploma csak 1 év múlva lesz meg."
Nagyon jól látod, ezért írtam, hogy ezeket a válaszokat nem kell komolyan venni.
Ezeket max közmunkára hívták be:D
120 nettó :D
"MIért mit vártatok a büfés turizmusos diplomátokkal?"
Jaj, kérlek ne, már így is totál hülyét csináltál magadból.
Persze, két nyelvtudással, Budapest egyik legmenőbb szállodájában 120 ezer nettó, hát persze.
Látszik, hogy lövésed nincs semmiről...
Oké, hidd ezt, ha neked úgy könnyebb:-) Amúgy ha megnéznéd a százalékokat(segítek, ha a kettő eltér akkor biztos nem ugyan az a kommentelő válaszolt) akkor láthatnád hogy nem én írtam hogy mennyit ajánlottak.
Unokaöcsém a Merriotban recepciós felsőfokon beszél angolul, középfokon hollandul és olaszul, és 130 ezer a nettó fizetése...mégis mit gondoltál, semmitérő diplomával majd többet fog keresni? De menj csak be hotelekbe ha nekem nem hiszed és kérdezd meg az ott dolgozókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!