Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy 4****os luxus szállodában...

Egy 4****os luxus szállodában a recepciós álláslehetőséget hírdetnek. Bejelölhetek netto 130-140000 (12órás munka stb. ) vagy az túl sok?

Figyelt kérdés

5 nyelven beszélek, és megfelelőnek tartom magam erre a pozícióra viszont nem tudom mennyit lehet ilyenkor mondani.

Vélemény?

2016. dec. 5. 20:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Bocsi veletlenul túl hamar a küldés gombra kattintottam.

Így akartam: A recepciós állásra bejelölhetek 130ezer körul vagy az túl sok ?

2016. dec. 5. 20:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Mennyi idő alatt akarsz 130-140 ezret keresni?

Mert havi munkabérnek egyáltalán nem sok.

2016. dec. 5. 20:47
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
5 nyelven beszélsz és elmennél 12 órázni szállodába 140 nettóért? nos ehhez csak gratulálni tudok!
2016. dec. 5. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha valóban 5 nyelven beszélsz, akkor el ne menj rabszolgának.
2016. dec. 5. 22:05
 5/12 anonim ***** válasza:
5 nyelv? Az nem semmi. Budapesten van ez a szálloda? Budapesten talán 300k nettót is megkaphatod ennyi nyelvvel. Vagy kereshetsz egy SSC-t. Oda meg vagy 500k-ért.
2016. dec. 5. 22:59
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem Budapesten hanem Hajdusz.

Igaziból még sohasem voltam recepciós , máskülönben pár hónapja költöztem vissza külföldről pár év után.

Az igazság az hogy minden adminisztrációs munka amit most találnék unalmasnak tűnik es a végzettségem is irodai. Inkább forgalmas, klassz helyen szeretnék dolgozni es ma láttam a hírdetést ezért kérdeztem rá.

2016. dec. 5. 23:11
 7/12 A kérdező kommentje:

Már voltam egy par interjun de mindig az volt a baj hogy túl sokat mondtam.

Valszeg rossz helyeken jártam..

Lehet csak ebben a térségben ilyen alacsonyak a fizuk.

Akkor az komoly hogy akár 200-300ezer nettót is kérhetek?

Még nem vagyok teljesen biztos abban h. ezt akarom csinálni..

2016. dec. 5. 23:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem írtál privátot este. én a 200-300k nettót budapesti szállodában keresem. vidéken gondolom a felét sem adják. plusz nincsenek olyan programok amiből dől a jutalék. reptéri transzfer sincs onnan, így az is kiesik. ez a 300ból van hogy több mint 100ezres tétel havonta.

szóval én az 5 nyelveddel inkább jönnék pestre valami kisebb helyre ahová nem kell tapasztalat, aztán lépegethetsz egyre feljebb. amúgy a budapesti 4 5 csillagosokban sem fizetnek sokkal többet, ellenben megy a cseszegetés minden nap.

2016. dec. 6. 01:09
 9/12 A kérdező kommentje:

8as köszi az üzenetet is!

Amugy az elöző kérdést amelyre válaszoltal es en irtam a kommentetdre privit azt nem en irtam ki 😊.

Igazad van.. még átgondolom . A költözes Pestre eggyelőre nem alkalmas mivel itt van a haz kertel stb. ..

Köszi hogy segítettél !!!

Neked unalmas a recepciós meló? Szereted?

Igaziból en nem hosszútávra(tobb mint 2év) terveztem volna ott dolgozni, mert tudom milyen a munkaprogram, de ugy gondoltam hogy ha tapasztalatot szerzek ill.ha bármi is történik az eletemben ujra kimegyek kulfoldre -most inkább délre es ott próbalok szerencset.

Igaziból ez az.. vándormadar vagyok vagy inkább vhogy nem találom a helyem es ez az igazsag .. azért próbálok ki tobb féle munkát is.

Ha van még vmi hozzászólásotok irjatok bátran!

2016. dec. 6. 09:45
 10/12 anonim ***** válasza:
5 nyelvvel nehogy elmenj 130-140 ezerért 12 órába!
2016. dec. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!