Egy 4****os luxus szállodában a recepciós álláslehetőséget hírdetnek. Bejelölhetek netto 130-140000 (12órás munka stb. ) vagy az túl sok?
5 nyelven beszélek, és megfelelőnek tartom magam erre a pozícióra viszont nem tudom mennyit lehet ilyenkor mondani.
Vélemény?
Bocsi veletlenul túl hamar a küldés gombra kattintottam.
Így akartam: A recepciós állásra bejelölhetek 130ezer körul vagy az túl sok ?
Mennyi idő alatt akarsz 130-140 ezret keresni?
Mert havi munkabérnek egyáltalán nem sok.
Nem Budapesten hanem Hajdusz.
Igaziból még sohasem voltam recepciós , máskülönben pár hónapja költöztem vissza külföldről pár év után.
Az igazság az hogy minden adminisztrációs munka amit most találnék unalmasnak tűnik es a végzettségem is irodai. Inkább forgalmas, klassz helyen szeretnék dolgozni es ma láttam a hírdetést ezért kérdeztem rá.
Már voltam egy par interjun de mindig az volt a baj hogy túl sokat mondtam.
Valszeg rossz helyeken jártam..
Lehet csak ebben a térségben ilyen alacsonyak a fizuk.
Akkor az komoly hogy akár 200-300ezer nettót is kérhetek?
Még nem vagyok teljesen biztos abban h. ezt akarom csinálni..
nekem írtál privátot este. én a 200-300k nettót budapesti szállodában keresem. vidéken gondolom a felét sem adják. plusz nincsenek olyan programok amiből dől a jutalék. reptéri transzfer sincs onnan, így az is kiesik. ez a 300ból van hogy több mint 100ezres tétel havonta.
szóval én az 5 nyelveddel inkább jönnék pestre valami kisebb helyre ahová nem kell tapasztalat, aztán lépegethetsz egyre feljebb. amúgy a budapesti 4 5 csillagosokban sem fizetnek sokkal többet, ellenben megy a cseszegetés minden nap.
8as köszi az üzenetet is!
Amugy az elöző kérdést amelyre válaszoltal es en irtam a kommentetdre privit azt nem en irtam ki 😊.
Igazad van.. még átgondolom . A költözes Pestre eggyelőre nem alkalmas mivel itt van a haz kertel stb. ..
Köszi hogy segítettél !!!
Neked unalmas a recepciós meló? Szereted?
Igaziból en nem hosszútávra(tobb mint 2év) terveztem volna ott dolgozni, mert tudom milyen a munkaprogram, de ugy gondoltam hogy ha tapasztalatot szerzek ill.ha bármi is történik az eletemben ujra kimegyek kulfoldre -most inkább délre es ott próbalok szerencset.
Igaziból ez az.. vándormadar vagyok vagy inkább vhogy nem találom a helyem es ez az igazsag .. azért próbálok ki tobb féle munkát is.
Ha van még vmi hozzászólásotok irjatok bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!