Középiskolai tanár mennyit kéne kapjon heti 10 tanórára + érettségi jegyzői megbízatásra?
Kérdésem: középiskolai tanár heti 10 tényleges tanórával (+ mellé ugye a kötelezően adandó felkészülési órakerettel) és érettségi jegyzői feladatkörrel (mely nem alkalmanként fizetendő hanem folyamatosan a tanévben) mennyit kéne kapjon kb?
Ugyanis a mostani ajánlat erre így cakkumpakk 40.000 nettó/hó....
Szerintem ez bőven a „bicskanyitogató“ kategória?
Most jönnek a trollok hogy nem kötelező elvállalni-hát nem is vállaltam el csak kérdeztem.
A jegyző feladatokat évente max kétszer lehet vállalni. (május és október) erre az oktatási hivatal koponyánként fizet ami tehát a minimálbér valahány százaléka fejenként. Ebbe nincs beleszólása a sulinak.
A heti 10 órát szerintem óraadói szerződéssel lenne érdemes elvállalni. A havi 40 kevés. Mondd nekik, hogy ezért a pénzért nem vállalod el és nincs harag.
Egyébként nálunk az óraadók bruttó 3000ezer forintért dolgoznak óránként.
"Egyébként nálunk az óraadók bruttó 3000ezer forintért dolgoznak óránként."
Vagyis heti 30.000/btto (mondjuk 10 órás tanár) x 4 = 120.000 lenne btto. Aminek a nettója kb 80.000
Vagyis kapásból a duplája az ajánlottnak és akkor még a jegyzői feladatokról szó se esett csak a tanórákról...
Ezért mondtam hogy bicskanyitogató!
" Persze az érte járó pénzt le lehet osztani hónapokra,"
Pont így. kis iskola itt nem várható hogy X bizottság lesz. Itt 1 lesz és slussz....
De mindez engem nem érint mert nem vállalom se ezt se a többit. Ennyiért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!