Állami szféra,120e Ft fizetés, mennyire gáz, nem?
Figyelt kérdés
2017. szept. 20. 09:03
1/17 anonim válasza:
Nem az. Tùl sok az àllami alkalmazott, a fizetèsek is ezzel arànyosak.
2/17 anonim válasza:
en allami allalmazott vagyok egyszeru clerk de tobb mint a duplaja a fizetesem, szerintem az allami szferabam sokkal jobbak a fizetesek mint a maganban szferaban
3/17 anonim válasza:
Igen, elég gáz, aztán csodálkozik a magyar társadalom, hogy az ügyeink nem haladnak előre. Hát nem kellene csodálkozni: ha koldusbért kínálunk a hivatalnokoknak, akkor nem a legmagasabb kvalitású emberek fogják betölteni a pozíciókat.
4/17 anonim válasza:
Van ennél lejjebb is, szintén állami szféra, csak közmunkában ugyanazt csinálva, mint a rendes dolgozók, 70e a fizu. Nálunk azért minimum a dupláját megkapják a közalkalmazottak, mint mi.
5/17 A kérdező kommentje:
Azt lehagytam, hogy természetesen a kérdésben leírt tény az én helyzetem sajnos. Több, mint 4 éve keresek másik munkát, rengeteg önéletrajzot küldtem már el, hiába...
2017. szept. 20. 10:24
6/17 anonim válasza:
Állami szférából nagyon nehéz bekerülni multihoz. Főleg, ha 40 feletti vagy.
7/17 anonim válasza:
Én állami cégnél kerestem 180-at + cafit.
8/17 A kérdező kommentje:
Hál'istennek csak 24 vagyok :)
2017. szept. 20. 12:30
9/17 anonim válasza:
Igen, csak ezért a nettó 120 - ért is kell valamilyen diplomát lobogtatni...
Amit azért megszerezni nem a legegyszerűbb.
Én jogi diplomával és jogi szakvizsgával (ami azért nem közig. szakvizsga) keresek nettó 120 ezret a közigben.
ÉS NEM TUDOK ELMENNI SEHOVA!!!
Tanultam és dolgoztam is, de minek...ezért nem volt érdemes.
10/17 anonim válasza:
Utolsónak író jogász! Hogyhogy nem tudsz elmenni sehova? Vállalati jogászság? Ügyvédség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!