Hogy jelentkezzek egy ceghez, ahol nincs meghirdetve allas? De nagyon szeretnek ott dolgozni!
Sziasztok!
19 eves, elsoeves egyetemista vagyok, gazdasagi szakon tanulok egy videki nagyvarosban. Nagyon tetszik amit tanulok, de nem ilyen bankszektor lenne az almom, sokkal inkabb a zeneipar, ott is a menedzsment, koncertek/fesztivalok szervezese, kiadonal dolgozni, ilyesmik. Igyekszem ebben az iranyban is tanulni, jarok esemenyekre, kurzusokra, amiket konnyuzenei szereplok tartanak, vagy az egyetemi tanaraim zeneipari temakban. Meg hat koncertekre egyfolytaban, mert imadom.
Na most, van a varosban egy kulfoldi digitalis zeneterjesztessel foglalkozo ceg magyar szekhelye. Jelenleg semmilyen allas nincs meghirdetve naluk, illetve egyelore en se ertek semmihez, nincs kezzelfoghato tudasom, csak hatalmas lelkesedesem. Szeretnek itt dolgozni, az orarendem ugy van, hogy hetkozben ketto teljes napot tudnek dolgozni plusz a hetvege, tehat 4 napot egy heten, nem is feltetlenul fizetesert, csak tapasztalatert. Szerintetek ha elkuldom az oneletrajzom, mit irjak mellette a motivacios levelbe? Hogy talaltam rajuk? Irjam bele, hogy maniakusan keresek minden zeneiparral kapcsolatos temat? Es miben lennek hasznos a ceg szamara? Valojaban nem tudom milyen feladatot bizhatnanak ram, tanulni szeretnek elsosorban, es nem derogalna semmilyen munka amugy, de ezt hogy irhatnam le? Van egyaltalan ennek igy ertelme szerintetek, hogy megprobaljak jelentkezni? Az egyik ott dolgozo ferfi a varosban levo kulturalis esemenyek, koncertek, bulik szervezeseben is aktiv resztvevo, szerintem ez is nagyon izgalmas, illetve a nemzetkozi nevek is akikkel a ceg egyutt dolgozik is nagyon jok, szoval tok elvarazsolt engem ez a dolog. De azt tenyleg nem tudom megmondani, hogy ram miert lenne szukseguk. Esetleg van itt vki, aki hasonlo modon szerzett melot? Hogy hirdetes nelkul kuldte be a jelentkezeset?
Koszi elore is a valaszokat! :)
Én nem küldenék önéletrajzot meg motivációs levelet, hiszen a kérdező is elismeri, hogy leginkább semmihez sem ért.
Kérdező, gondolom, angolul sem beszélsz magas szinten...
"Az egyik ott dolgozo ferfi a varosban levo kulturalis esemenyek, koncertek, bulik szervezeseben is aktiv resztvevo"
Az én javaslatom: szépen odamész ehhez a férfihoz, elmondod neki, amit itt leírtál neki és elmondod azt is, hogy szívesen segítenél neki, akár pénz nélkül is a terjesztésben, reklámozásban, csak mondja meg, mit hogyan csinálj - és máris tanulhatsz tőle... :-)
Felkeresed telefonon/vagy személyesen őket elmondod lelkesedésedet feléjük s szeretnéd megpróbálni, van-e lehetőség s adnának-e esélyt neked, mint pl pályakezdőnek.
Tisztelettel, nem túl feszülten s lelkesen beszélj a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!