Szerintetek jelentkezzek ügyfélszolgálati munkatársnak annak ellenére, hogy "kimondhatatlan" (szerb) vezetéknevem van?
Figyelt kérdés
A barátnőm cégénél keresnek embert erre a pozícióra, ügyfelek telefonhívásait kell kezelni, sokszor kellene megadni a nevemet (hogy tudjanak később kire hivatkozni), illetve az e-mail címet is a vezetéknévből képzik (bár velem lehet, hogy kivételt tennének). Őt "Farkasnak" hívják, ami teljesen érthető, de mégsem egy Nagy vagy Kovács, amiből több is lenne a cégnél. Ez ideális. De nekem attól félek, az agyamra menne napi 100x betűzni a nevem. Pedig a munkához lenne kedvem, szerintem alkalmas lennék rá, és valószínüleg meg is kapnám.
Van valaki hasonló helyzetben?
2017. aug. 11. 13:09
1/6 anonim válasza:
Vujity Tvrtko vagyok, át tudom érezni a helyzetedet. :-)
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy kapsz egy csak ott használatos nevet és ennyi. Ez nem lehet akadály a felvételednél.
3/6 anonim válasza:
Sokszor vagyok kapcsolatban világszinten nagy gyártók supportos csapataival, akik sokszor indiaiak vagy kínaiak. Meglepődnék mennyire gyakori név arra a Jack meg a John... :D
4/6 anonim válasza:
Akkor menj szerb nyelvű ügyfélszolgálatra.
5/6 anonim válasza:
Az ügyfélszolgálaton, ahol dolgoztam, volt egy nigériai származású kolléga, ennek megfelelő névvel.
Molnár Dávidként mutatkozott be
6/6 anonim válasza:
Én ha ügyfélszolgálatot hívok, pont nem érdekel, hogy a hívott fél Vjasztcseszlávként mutatkozik be vagy Kovácsként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!