Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet hozzászoktatni a...

Hogyan lehet hozzászoktatni a szervezetet a 8 órán át való álláshoz, hogy ne legyen fárasztó a gyári munka?

Figyelt kérdés
2017. szept. 15. 23:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#10: az a gond, hogy az ember lehet, hiába tanult.

vagy rosszat tanult vagy nem eleget. Ennyi. Ilyen egyszerű. :/

És én is legszívesebben kihagynám, de jelenleg vagy egy 8 órás betanított munka vagy a kerek nulla.

2017. szept. 16. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

10-es, tévedsz.

Úgy mondom - de nem gondoltam, hogy még ezt is meg kell magyaráznom - hogy a 2-es által lenézett emberek olyan fontos és hasznos munkát végeznek, aminek eredményét a 2-es nap mint nap élvezi, használja. vagy akkor ilyen alapon nézzük le a buszvezetőt, a takarítót, árufeltöltőt is? A minap bementem egy nagy multihoz és szinte üres polcok fogadtak - hogy miért, nem tudom, de ugye Téged is idegesítene, ha nem lenne a polcokon áru, ha térdig gázolnál az utcán a kutyaszarban, szemétben és a patkányok rágnák a lábad, mert nincs takarítás?

2017. szept. 16. 18:16
 13/13 anonim ***** válasza:
64%
gyári munkás mindig lesz, hiába automatizálnak. a gépeket is kezelni kell, és a szalagokra majd maguktól rárepülnek a cuccok? vagy a kamionból a raktárba a takarítók viszik majd be? rengetegen lenézitek a gyári munkásokat, de kíváncsi lennék hányan tudnák elvégezni. lehet, hogy nem kell diploma hozzá, de amikor naponta 10-15 tonnákat emelsz, mert ugye ezt is vkinek megkell csinálni, akkor könnyebb azt mondani, hogy váltson munkát, mert béna és nem tanult. ha mindenki váltana te sose vennél le semmit a boltok polcairól.
2017. szept. 16. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!