Nem bírom már a gyári munkát? Hogyan tovább?
Pár hónapja vagyok egy gyárnál, 3 műszakba dolgozok. A lelket is kihajtsák belőlem mindennap baxtatnak. És még a fizetés is kevés, netto 100E kaptam egy teljes hónap után.
Mihez kezdjek? Én vagyok túl puhány? hogy lehet ezt kibírni?
+ a munka mellet még be is kell járni van céges busz, de el-vissza 3,5 óra a utazás. Éjszakás a legkegyetlenebb hulla fáradtan este 10-től hajnal 6-ig dolgozni.
Hagyd ott a francba,keress normális melót. Ne legyél már rabszolga.
Ez a baj ebben az országban,hogy mindig találnak balekokat aki elvégzi az ilyen munkákat alamizsnáért.
Én csak azt nem értem,hogy jön ki 100 ezerre a fizu? Mennyi az alap?
Délutános,éjszakás pótlék nem jár? Általában ilyen helyeken az szokta megnyomni.
Minek tanultál olyat, amit utáltál?
Illetve a kérdés, hogy minek szerezel olyan szakmákat, amiben nem akarsz dolgozni? Illetve döntsd el, hogy melyik lenne számodra rosszabb. Pincérkedni, targoncázni, vagy 3 műszakban melózni ilyen munkát?
Amúgy nálunk kis vidéki településen a kocsmában helyben keresnek ennyit és csak két műszak van és nem szakad bele a kocsmáros.
ma 14:40
Úgy kérlek-szépen, hogy 127 ezres bruttóval vesznek fel, aminek a nettója úgy 85 ezer és erre pakolódik rá a pótlék, amit a levonás el is visz.
Miért mit gondoltatok vidéken, megyeszékhelyeken , hogy fizetnek ? mint az Audinál vagy a Porsénál a mérnöknek ? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!