Nem bírom már a gyári munkát? Hogyan tovább?
Pár hónapja vagyok egy gyárnál, 3 műszakba dolgozok. A lelket is kihajtsák belőlem mindennap baxtatnak. És még a fizetés is kevés, netto 100E kaptam egy teljes hónap után.
Mihez kezdjek? Én vagyok túl puhány? hogy lehet ezt kibírni?
+ a munka mellet még be is kell járni van céges busz, de el-vissza 3,5 óra a utazás. Éjszakás a legkegyetlenebb hulla fáradtan este 10-től hajnal 6-ig dolgozni.
Hoppá! Mindig Borsod megye,Miskolc van porondon és lám-lám csak kiderül,hogy se Szolnok,se Baranya megyében nem keresnek jobban az emberek!
Az ilyen gyárakat fel kellene robbantani,mert itt csak a főnökség jár jól,de ők tripla-triplán! Vagy telepítenék a börtön udvarokra és csinálhatnák nekik a fegyencek,azok úgyis az ilyen csicskamunkához értenek csak a 4 elemivel.
31#
Ebben az országban bizony elég sok sz@*r hely van :(
Nográd Heves megye északi oldala, Szabolcs, Borsod, Jnsz, Békés Bácskiskun déli része, Baranya, Somogy meg Tolna se az igazi. Meg csongrád meg hajdú-biharnak megyeszékhelyen kívűli területei
CSak a nagyvárosok környéke élhető valamelyest, de még ott se kolbászból van a kerítés.
Ahogy írni szokták dél dunántúl meg a dunától keletre.
Hát elég szomorú hogy lehetőség nincs, de persze arra van pénz hogy mindenhova kirakják a elcseszett plakátjukat " Magyarország jobban teljesít" Meg Rezsicsökkentés?
Majd ha a saját bőrömön érzem akkor elhiszem, de amúgy is tárgytalan. Meg 27% áfa ? WTF Az egyedült államokba jóval magasabb a bér és vannak bízonyos napok mikor adó mentesen vásárolhatsz, ott 8% az áfa ha jól emlékszek.
Múltkor is néztem a fizetésem papírját, 150E+ Bruttóból kézhez kapok netto 103E forintot. A rengeteg levonás után még ha bemész a boltba vásárolni ott is rajta van a 27% áfa. A benzinin és rommá van adóztatva, unios pénzek meg idióta dolgokat elköltve és szénné lopva.
És ha valaki megelégeli ezt a sok szart és kimegy külföldre dolgozni, internetes végtermékektől megkapja hogy haza áruló. Szerintem már valóban poén hogy a jelenlegi kormány hogy meg tudja vezetni az embereket, nem cselekszik senki semmit, tojnak rá.
Kicsit lehet túlzásba estem, de jól esett már leírni mindenről a véleményem, szerintem nincs abba semmi rossz hogy valaki külföldön dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!