Friss diplomások! Milyen végzettséggel, mennyi idő alatt sikerült elhelyezkednetek?
Figyelt kérdés
A szakmátokban maradtatok, vagy sem?2017. szept. 13. 10:27
11/19 anonim válasza:
Műszaki menedzser MSc, -6 hónap alatt helyezkedtem el, diplomázás előtt fél évvel már főállásban dolgoztam. Nem feltétlenül kifejezetten a szakmámban, marketingesként.
12/19 anonim válasza:
Védőnő, már dipi előtt vol helyem.
De tekintve, hogy a pénz éhen halni sem elég, leléptem külföldre konyhalánynak.
Nem állommeló, de a párom is keres, így sokkal jobban megélünk, mint otthon tettük.
13/19 anonim válasza:
#8 akkor a gazdasági érdeken alapuló szakmaválasztás gondolatát most szépen próbáld meg eladni egy hurráoptimista 16-17 éves gimisnek, aki épp pályaválasztás előtt áll... és még éppen megfordult a kezei alatt összesen fél millió forint egész élete alatt, azt hiszi 150 nettó jó fizetés és mindenki azt sulykolja, hogy azt csinálja, amit szeretne, hivatást válasszon ne fizetést és boldog lesz, illetve 4 évig élete "legnagyobb kihívására" készül, a pitiáner érettségire...
14/19 anonim válasza:
Gazdaságinformatikus, már egyetem alatt elhelyezkedtem, szakmában maradtam.
15/19 anonim válasza:
Gépészmérnök vagyok, most nyáron végeztem.
Suli mellett gyakornokként dolgoztam néhány évig, de államvizsga előtt otthagytam a helyet. Utána 2 hónap múlva találtam másikat (főállás).
16/19 anonim válasza:
Haha. :D Látom, le lettem pontozva itt is, ami azért érdekes, mert nem is gondoltam, hogy erre a kérdésre lehet "jó" és "rossz" választ is adni.
17/19 anonim válasza:
Annyira tudtam, hogy vissza fogsz jönni és megint elmeséled, hogy nem kapsz állást a diplomáddal, amihez bevallottan nem is értesz.
18/19 anonim válasza:
Na véééégre, már hiányoztál! <3 Már azt hittem, nem követed újabban minden lépésemet. :'(
19/19 anonim válasza:
Sajnos minden kérdésnél leírod ezt, szóval akaratlanul is megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!