Friss diplomások! Milyen végzettséggel, mennyi idő alatt sikerült elhelyezkednetek?
Friss diplomásként jelentkeztem és egyből felvettek, 1 év után lapát, majd évek alatt 3 interjúra hívtak be, de nagyon kevés lett volna a fizetés, így elmentem inkább azonos összegért benzinkutasnak.
Tulajdonképpen imádtam, 1 nap munka 2 nap pihenő, de ez is megszűnt, 2 évig nem hívtak be sehova, majd sikerült elhelyezkednem egy alulfizetett mérnök állásban.
Közben folyamatosan keresgéltem, de nem sok sikerrel.
Ami nálam kiverte a biztosítékot, hogy 4 szabadnapomat rááldoztam egy 2 körös interjúra, második körnél 6,5 óra várakozás után megkértek, hogy egyeztessünk egy másik időpontot, Ok rendben.
Végül kiértesítettek, hogy engem vesznek fel, ismételten felutaztam, de időközben a versenyképes fizetés bruttó 165e-ré konvertálta magát, fizetésben most is ennyim van, de most legalább közel dolgozom a lakhelyemhez és 4 napos a munkahetem.
Tegnap volt a híradóban, hogy "akinek van diplomája, az talál munkát is, ha akar dolgozni".
És ezt bebizonyítva, megkérdeztek pár mérnököt és informatikust... -.-
Az anyjába küldtem volna vissza a retkesfszú politikus bzit.
Ha voltál akkora veréb, hogy elvégezzél egy olyan diplomát, ami még csak statisztikának se jó, az nem a rendszer hibája, hanem azt jelenti, hogy te vagy életképtelen.
Nem a politikusok dolga, hogy az ilyen idiótákat megmentsék maguktól.
januárban fogok diplomázni, de 99% eséllyen megvan a leendő állásom
villamosmérnök leszek ha minden jól megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!