Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért mondják, hogy csak...

Miért mondják, hogy csak akkor költözzenek Budapestre az emberek ha már megvan a munka?

Figyelt kérdés
Szerintem ez hülyeség. 6 körös állásinterjúkra, hogy fognak bejárni? Mi van ha azonnal kezdés előnyt jelent?

2017. szept. 13. 10:21
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Mondjuk annyiban igazat adnék, hogy tényleg nem elég akkor nekiállni szállást keresni, amikor felvettek."

És minek keresnék szállás ha azt sem tudom felvesznek-e és egyébként sem tudom megnézni sem a szobát?

2017. szept. 16. 13:45
 22/22 anonim ***** válasza:

"És minek keresnék szállás ha azt sem tudom felvesznek-e és egyébként sem tudom megnézni sem a szobát?"

És hogy mennél dolgozni, ha nem találsz szállást? Ha felvettek munkába, akkor már hirtelen meg tudod nézni, amíg nem addig meg nem?

Elég nagy város Budapest, ha ott nem találsz a szakmáddal munkát, akkor Magyarországon sehol máshol nem fogsz, maximum nagyon speciális esetekben. (Kombájn vezető, meg bányamérnök biztos, hogy nem kell, de gondolom ilyen esetekben fel sem merülne Budapest.)

2017. szept. 16. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!