Miért mondják, hogy csak akkor költözzenek Budapestre az emberek ha már megvan a munka?
Ne BIG4-ozz itt. Ha nincs pènzed, miből tartod el magad Bp-n? Hol laksz? Miből veszel berletet hònapokig?
Amelyik cèg egy maximum 2 körös interjú alapján nem tud dönteni, azzal nem érdemes foglalkozni. Szemèlyes es szakmai interjú a max ami belefer. A sok pályakezdőt bepalizhatják ilyen 6 körös baromsàgokkal, de nekem van màr annyi tapasztalatom, szakmai tudàsom, ami alapjàn tud dönteni akàr 1 interjù alatt is.
Időpont ma 11:11
Pontosan. A kezdő naívok bedőlnek, még talán fizetnek is, aztán az utolsó körben "sajnos nem Önt választottuk". Ja hogyne...
Az azonnali kezdés sem azt jelenti, hogy másnap menj be dolgozni, hiszen a hr-nek be kell léptetni, ezer dolguk van veled, mielőtt munkába állnál. Párom pont most kapott egy ajánlatot, ezen a hßeten kell visszajeleznie, ha okt 2-vel kezdeni akar, különben csúszik a kezdés. Az azonnali kezdés arra vonatkozik, hogy ne legyen 2 hónap felmondási időd.
Mi egyébként épp most költözünk (Budapesten belül), a két havi kaució meg az első havi lakbér 420 ezer forint. Úgy bevállalni egy ilyent, hogy még munkád sincs, elég merész sztem. Interjúkra lehet járni kocsival/busszal/vonattal is. Én is 200 kmről jártam néha interjúkra, volt olyan hónap, mikor pár tízezrem ráment, de azért bőve kevesebb, mint amennyi Budapesten a lakbér.
Kamu. Illetve milyen munka.
Én itt vagyok Bp-en lasszóval kell munkát fognom.
Legalábbis NORMÁLISAT...
mert trógermeló szarért húgyért lenne már holnapra. De az meg kinek kell.
Ami kicsit is normálisabb azt meg hónapokig kell kergetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!