Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyiért mennél el dolgozni-v...

Mennyiért mennél el dolgozni-van értelme ennek a kérdésnek? Annyiért megyek el amennyiért felvesznek

Figyelt kérdés

Van értelme azt firtatni hogy „na mennyiért mennél el dolgozni?“

Mennyit szeretnél keresni?

Hát minél többet. de aztán vannak realitások is, és mennyiért dolgoznék? Amennyiért bárki is hajlandó felvenni.... nem válogathatok az állások között örülhetek ha valamit találok. Fizetnek amennyit fizetnek választás úgysincs örülhetek hogy egyáltalán van valami.

Szóval van értelme az ilyen bullshit kérdéseknel? Hol szeretnél dologzni-ahova felvezsnek egyáltalán

Mennyiért vagy hajlandó elmenni dolgozni? Amennyit fizetnek. Ha minimálbért és más nincs akkor annyiért. Választás nincs vagy elfogadom a szart ami van vagy ülök otthon 0 ft -ért...

ez van.

Vagy tévednék?

2017. szept. 13. 08:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#10: a kauciót nem viccből kérik, hanem azért, hogy ha kárt teszel a lakásban legyen miből megtéríteni. Ha betöröd az ablakot, letéped a mosdókagylót, lyukat ütsz a falba, annak a javítása 100e Ft-ból csücskösen jön ki, és ha nem fedezi a kaució kb. esélytelen behajtani a lakón, főleg kiköltözés után. Ilyen olcsón kiadott lakásnál te is kéthavit kérnél.

És igen, gyakran okoznak kárt a lakók, tapasztalat. Persze mondhatod, hogy de te nem, de tényleg, csak hát ezt az első találkozáskor nincs mivel bizonyítanod. Szóval nem a lakáskiadók határtalan pénzsóvársága miatt van ez.

2017. szept. 15. 09:45
 12/15 anonim ***** válasza:

#11: Ha én ilyen mosdókayló tördelős lennék, akkor itthon is ilyen lennék. De itt max. üveg törik szét, mert véletlenül leverem a poharat. De még az se.

Nem piálok, nem drogozok, nem vagyok az a randalizós ember. Így nem is rongálok. Nálam maximum használódik egy tárgy és amiatt romlik el pl.

És hiába az, hogy sokan olyanok, hogy nem vigyáznak a dolgokra. Minimálbérből hogyan tellik ennyire? Ehhez mondjuk laza 200 ezer kellene, minimum.

Ha meg ketten vannak(mondjuk egy pár, de ez már talán egyből hátráltató tényező) kétfelé oszlik, mondjuk fejenként 100 ezer. De akkor mindkettőnek dolgoznia kell, természetesen mindig, kirúgás nélkül.

Komolyan, lassan egy lakáshitel is jobban megéri. :D

Ott "csak" havonta x ezer, de azzal megy lefele a hitel összege.

2017. szept. 15. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:

#12: én értem, hogy te vigyázol a lakásodra, de ha először találkozunk, akkor még nem ismerlek, nem tudhatom, hogy tényleg így van-e. A nagyszemű 20 éves egyetemista lányokból sem néztem ki, hogy késsel fognak horogkereszteket vágni a falba, aztán mégis megtörtént. Ha eltelt egy pár hónap, és a kölcsönös bizalom már kezd kialakulni, akkor sokkal rugalmasabb vagyok én is. Volt lakóm, aki elvesztette az állását, így az egyik hónapban nem tudta a teljes lakbért kifizetni, mégsem problémáztam ezen, mert bíztam benne, és amint szerzett állást meg is adta a tartozást. Csak embernek kell tekinteni mindkét (!) félnek egymást, megpróbálni a másik szemszögéből is nézni a dolgot, és sokkal egyszerűbb lesz az élet.

Amúgy meg ha a 200e Ft összeszedése problémás, akkor a 20%-30% önerő egy lakáshitelhez hogy jönne össze? Egy 12 milliós lakáshoz is legalább 3-4 millió Ft-nak kell lennie a számlán, hogy a bank hitelt adjon.

2017. szept. 15. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: az szép, hogy olyan "szépséget" karcoltak a falba...Inkább vettek volna olyan tárgyat, saját pénzből, aztán max. arra...

és igen, igazad van abban, hogy amikor a kiadó és a bérlő nem ismeri egymást, akkor feltételezhetik a rosszat a másikról és nem tudják, hogy a másik milyen. ez így van.

Hm, tényleg, hitelhez valami önerő kell. Hát, akkor az ember elfelejti Bp-t és ingázik örök életében. Ilyen egyszerű. :D vagy marad a falvában, városában.

2017. szept. 15. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Paragon Belial-al ne foglakozzatok, vagy a világ legszerencsétlenebb embere, vagy egy hülye troll. Hónapok óta vergődik itt, hogy ő orosz szakosként miért nem kap jól fizető irodai munkát. Csak azt felejti megemlíteni, hogy nem tud oroszul se, magyarul konkrétan egy érettségije van.
2017. szept. 16. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!