Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Eleinte ti is rosszul adtatok...

Eleinte ti is rosszul adtatok vissza a kasszában?

Figyelt kérdés
Nem írja ki a gép a visszajárót, és annyira ciki, amikor (nem szándékosan) rosszul adok vissza. Nem tudok fejben jól számolni, el se vállaltam volna a munkát, ha ezt előre tudom...valahogy természetesnek tűnt. 5. nap beültettek a kasszába, és egy műszakot végigvittem. De mindig sokan lesznek, mindig figyelni kell majd, kódokat kell tudni... Más is volt hasonló helyzetben? Nagyon el vagyok keseredve. Kasszáztam már korábban máshol, és ott nem volt gond, mert kiírta a visszajárót a gép.
2017. szept. 13. 00:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Majd megszokod, hamar bele lehet jönni.

Adj vissza úgy hogy a kisebbel kezdesz és mész a nagyobb címlet felé. Pl. 640 a vásárlás és 5.000-el fizettek.

Felszedsz 60-at, az 700.

Majd 300-at az ezer.

Majd 4 db ezrest az ötezer.

Ennyi.

2017. szept. 13. 00:27
 2/3 A kérdező kommentje:
így csinálom, de pl most is 20 ezrest tudtak csak adni, és 1-2 ezer vmennyit kellett fizetnie, nekem meg már ezresem is alig, és úgy belekavarodok..
2017. szept. 13. 00:44
 3/3 anonim ***** válasza:

A kasszázás az ilyen, és a jó módszer az, amit első ír (annyival kiegészíteném, hogy ha első lépésben nem 60-at számoljon, hanem 10-et az 50-hez, majd 50-et a százhoz).

Amúgy nem, nekem sosem volt problémám a munka ilyen részével.

2017. szept. 13. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!