Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Penztarosok! A kasszaban a...

Penztarosok! A kasszaban a napvegi töbletet megtarthatjátok vagy az áruházé lesz?

Figyelt kérdés
melyik bolt, azt is irjatok legyszi :)
2015. jan. 12. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Persze, mind a miénk,ezért csalunk is rendesen:)
2015. jan. 12. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Nekünk elszámolásnál csak azt a pénzt kell leadnunk ami papíron szerepel, ha van többlet akár 20 forint akár 20ezer az már a miénk. Többnyire a főnökömmel csináljuk a végelszámolást, ő megnézi mennyi pénz jött be az nap a kasszámba összeszámoljuk ő elveszi azt a pénzt ami a szalagon szerepel az összességbe a maradékot meg nekem adja borravalónak :)

Szerencsére jó fej főnököm van, tudja jól hogy nem keressük betegre magunkat ezért is szokta azt mondani hogy a többlet mindig a miénk mert ő önszántából nem adhat fizetés emelést és hogy legyen plusz pénzünk így oldja meg.

2015. jan. 12. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

utolsó!

tehát, ha 20 ft-tal csapod be a vevőt az a tiéd?!

Gratulálok!

2015. jan. 13. 06:40
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
ezer ! :-)
2015. jan. 13. 06:41
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem nem tarthatjuk meg és nem az áruházé lesz hanem az üzletvezető zsebében landol aki csinálja a zárást. Ami a miénk azt mindenki magának rendezi.A juttatások úgy alakulnak hogy ki mihez fér hozzá és mennyire rutinosan tudja elrakni. Természetesen a fizetésünket is sajnálják és igazából azt szeretnék hogy mi fizessünk hogy dolgozhatunk.Természetesen amilyen az adjon olyan a fogadjisten is.
2015. jan. 13. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk a pénztárosoknak el kell számolnia az összes pénzzel ami a kasszában van.

A többlet megy a nagyfőnök zsebébe,viszont a hiányt meg be kell rakniuk!!!

2015. jan. 13. 18:28
 7/10 picoka92 ***** válasza:
100%
Tesco: Hiany muszakonkenti 600ft ig elnezik. A tobbletet pedig levonjak!!! Nem irtam felre ha veletlen 100fttal tobb van a kasszaba zarasnal akkor a fizudbol is levonjak. Ezert nem fogadok el borravalot. Es mondom is h ugysem rakhatom el. Megcsak zsebre se dughatnam mert kameraval figyelnek sokkal jobban az eladot, minta vasarlot. Es szunetre menetelnel vagy uszak vegen veletlenszeruen zsebkiforditas, beneznek a zoknidba es a polot is fel kell huzni nem e rejtettel vmit a derekadhoz....
2016. ápr. 29. 14:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Miért hazudsz? Én is Tescos vagyok, a többletet nem vonják le, és a hiányt is csak 700 Ft-tól...
2016. máj. 5. 01:30
 9/10 picoka92 ***** válasza:
Akkor lehet ezt aruhazvezetonkent valtozo... En diakkent dolgoztam ott es nalunk ez volt a módi. (veszprem)
2016. máj. 9. 13:45
 10/10 picoka92 ***** válasza:
Azzal magyaraztak h ha tobblet van akkor valakit ha nem is atvertem, de megkarositottam es igy tanuljak belole en is...
2016. máj. 9. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!