Aki autót tart fent, akkor ő jobban él egy átlag embertől?
Nekem nincs autóm. Megtehetném, hogy legyen, de soha nem vágytam rá.
Aki az autót értéknek tekinti, az egyszerű analfabéta...
Miért? Mert amikor megveszed pl. 2 millió Ft-ért, és el akarod adni 2 év múlva, akkor buksz rajta. És közben is.
Imádom az érveket, hogy "bármikor eladhatom, ha megszorulok", igen, ez így van, de 2 milliót kiadtál érte, most meg eladod 1-ért. Tehát? Buktál rajta.
(itt most nem a munkaautóról beszélek, mert az valóban befektetés)
Másik nagy kedvencem, a hitelre 3-4 millióért autót vásárlók. Azokon mindig jókat röhögök :D Aztán megkapom, hogy csak irigy vagyok. Persze irigy a hitelére, meg a pénzszivattyújára, az évi 3-400ezres kiadásra amit a kocsijára költ, ha semmi baja nincs. Ha van, akkor 800ezer :D Számomra az akinek autója van hitelből, egy szerencsétlen proli. Akinek saját pénzből van, az semleges, semmiképpen nem él jobban az átlagnál, neki vagy azért van mert elengedhetetlen, vagy azért mert megteheti és/vagy kényelemből. Az utóbbit nem nézem le.
Én két autót is fenntartok.
Egyiket újonnan vettem igen tudom hogy mennyit fogok bukni rajta de jó érzés új autót birtokolni (no hitel)
Akkor valszeg én is analfabéta vagyok. Van egy
munkabajárős spórolós kisdízelem és 383 lovas hétvégi autóm.
És igen is te irigy vagy
Ja a #2 szerintem is egy irígy ember lehet. Biztos úgy megy vásárolni is hogy egy fél napig nézegeti a szórólapokat hogy mi hol olcsóbb 10 Forinttal, aztán nyakába veszi a várost.
:-))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!