Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy állatorvos mennyit keres...

Egy állatorvos mennyit keres kb. jelenleg?

Figyelt kérdés

Mivel tudom, hogy ez nagyon változó és sok mindenen múlik, ezért inkább úgy kérdezem, hogy a legtöbb állatorvos manapság mennyit keres/hónap?

Én 160-180 közé tippelnék, nagyon max 200 000 Ft.

De egy barátom állítja, hogy van az 400 000 átlagosan.

+ kérdés: Mekkora a különbség egy sima és egy vállalkozó állatdoki fizuja között kb.?

2017. szept. 7. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy állatorvosként nem csak szigorúan az állatok gyógyításának területén lehet elhelyezkedni. Ez is nagyban árnyalja az összképet.

Alkalmazottként nem keresnek sokat, én 2-300.000 körül tippelnék, nyilván egyéb szakmai kompetenciák, tapasztalat, beosztás... sok minden függvényében.

Vállalkozóként pedig lényegében mínusz végtelentől plusz végtelenig bármi lehet. Attól függően, hogy mennyire vagy jó és ismert szakember, mennyit vagy hajlandó dolgozni, milyen áron dolgozol, stb... akár a 7 számjegyű fizetés sem elképzelhetetlen, de ehhez nyilván az élet más területein kell néminemű áldozatokat hoznod.

2017. szept. 7. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Két állatorvos ismerősöm van. Mindkettő középiskolás osztálytárs volt. Az egyiknek Budapest agglomerációban van egy magán rendelője (települést nem szeretnék írni, de nem egy olcsó környék) ő kimondottan háziállatokkal foglalkozik és a másik pedig vidéken dolgozik, ő inkább haszonállatokkal.

Aki a főváros vonzárkörzetében dologzik ő havi 750et keres. A másiknak válltozó de amikor egy nagyobb állományt vizsgál egy hétvége alatt is 100 fölött keres.

2017. szept. 7. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Az állatorvosok 90%-a vállalkozó. Vidéken min. 1M körül keresnek, Bp-en lehet kicsit kevesebb.
2017. szept. 8. 09:14
 4/7 anonim válasza:
57%

Egy M ?

Ezt komolyan gondold?!

Kicsit soknak tűnik...

2017. szept. 8. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tűnik soknak, tud annyit keresni, van olyan rendelő, ahol több ezer forint a vizitdíj, és akkor még rá se néztek az állatra. Viszont ez messze nem általános. Ehhez tényleg hatalmas (el)ismertség kell mind szakmai, mind pedig fogyasztói részről. De az, hogy 90% vállalkozó, az finoman szólva túlzás. A legutóbbi erre vonatkozó pályakövetési statisztika alapján, amit láttam, több, mint a 40% alkalmazottként dolgozik. Leginkább más állatorvos rendelőjében, klinikán, oktat, stb.

Azért ne felejtsük el, hogy attól, hogy valakinek van egy ilyen diploma a kezében, még nem evidens, hogy azonnal megnyitja a magánrendelőjét. Egyfelől tapasztalat is kell hozzá, másfelől meg egy rendelőt a semmiből felhúzni nem két fillér.

2017. szept. 10. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
4: Abszolút. De azért írtam, hogy vidéken, mert jellemzően ez nem a kisállatrendelésekből jön össze, hanem nagyobb haszonállat állományokkal.
2017. szept. 12. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy vettem észre, hogy amennyit nem szégyel.
2021. jan. 2. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!