Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Forever living maneger szint...

Forever living maneger szint mennyit fizet?

Figyelt kérdés
Mennyi a havi keresete? És ha változó mitőf függ?

2017. szept. 6. 21:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%
Te meg egy nagy szakértő vagy Viktorius! Az a legjobb, amikor egy félbarom elmagyarázza az MLm-ből több milliót keresőnek, hogy az MLM-ből nem lehet pénzt keresni és iskolázatlan is az illető! A nagy negatív előítéleted elhomályosítja a látásod :D
2017. nov. 13. 08:25
 12/22 A kérdező kommentje:
Milliokat keresel mlm rendszerbol?
2017. nov. 19. 22:38
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
A szó szoros értelmében mondhatjuk úgy is, sajnos egyelőre még csak éves szinten, de nem is csinálom olyan régóta. 25-26.000$-t.
2017. nov. 19. 22:43
 14/22 anonim ***** válasza:
28%

Uncsim ezt kb. Havonta megkeresi sõt többet is mint programozó meg sajàt cégük is van ott meg mégtöbbet.

Ezek a nagy managerek MLM-ben meg talàn 800e-t ha gyémànt tököm valamik.

Nagy üzletasszony a màsik aztàn a ruha rajta kb. 20.000 Ft az is kínai nem igen làttam a Michael Kors tàskàt meg a jobb cuccokat jah és dagadt is volt.

De õ màr magas szintû,azaz nem igen làttam a Merci kulcsot sem.

Ezzel szemben sok vezetõ kollégàmnak ott fityeg a Bömös meg a budai kecó és õk csak,, alkalmazottak".

2017. nov. 20. 08:49
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
Az klassz! Uncsitesód is megcsinálhatja, hogy egy évig, vagy akár többig nem megy be dolgozni?? A munkatársai is megtehetik? Ha kirúgják, akkor mennyit fog keresni? Ha úgy dönt, hogy elköltözik a világ másik felébe, akkor mennyit fog keresni? Jaa nem is fog keresni, hiszen be kellene járnia dolgozni :) Fokozhatjuk ezt akármeddig. Nálunk a black gyémánt elhiheted, hogy nem keres rosszul, ha 50 milliós autót vett.. Azt hiszem itt nem az a kérdés, hogy ki mennyit keres egy munkahelyen!
2017. nov. 20. 19:34
 16/22 anonim ***** válasza:
56%
Még valami: "Havonta megkeresi sõt többet is mint programozó meg sajàt cégük is van ott meg még többet" Akkor azt jelenti, hogy szabadideje meg nincs is, családjára sincs ideje.. Az MLm-nek pont az a lényege, hogy szabadidőd legyen..
2017. nov. 20. 19:37
 17/22 anonim ***** válasza:
38%

,,Az klassz! Uncsitesód is megcsinálhatja, hogy egy évig, vagy akár többig nem megy be dolgozni??"

Nem teheti meg,de mivel épitik saját cégüket is ezért akár megtehetné.

De én egyik MLM-snél se láttam,hogy nem csinálja illetve de de akkor meg fityinget se keresett.

Kb. volt,hogy a villanyszámla is gondott jelentett.Én még olyan MLM-s nem láttam aki már nem dolgozik ez egy bullshit,mert menedzselned kell a hálózatodat mert pikpak leépül,volt ilyen már és ott több ezer fős hálózat esett szét,hidd el láttam ilyet már.

,,A munkatársai is megtehetik? "

Nem tehetik meg de hidd el,szépen élnek utazgatnak,ott a Bömös is,céges kiküldetésben 5* csillagos luxus hotelekben vannak a cég persze mindent fizet nekik,sőt valakinek céges kocsi benzinkártyával is ott van.

,,Ha kirúgják, akkor mennyit fog keresni? "

Mivel tapasztaltak azonnal mehetnek másik céghez akár dupla annyiért is,akár külföldre is főleg ha csinál egy MBA-t is.

,,Ha úgy dönt, hogy elköltözik a világ másik felébe, akkor mennyit fog keresni? Jaa nem is fog keresni, hiszen be kellene járnia dolgozni :) "

Olyan helyre kell menni ahol a szakmádat kifizetik,és még nyaralsz is,pl San Franciscoi Google fejlesztők.

,,Fokozhatjuk ezt akármeddig. Nálunk a black gyémánt elhiheted, hogy nem keres rosszul, ha 50 milliós autót vett.. Azt hiszem itt nem az a kérdés, hogy ki mennyit keres egy munkahelyen!"

De az a baj,én miért nem láttam még ilyet?Miért csak 10-n 20-n éves kocsikkal mászkálnak meg gagyi ruhákba?

Hol vannak ezek mutasd meg az üzletedbe és leülök vele dumálni kíváncsi lennék rá.

,,Még valami: "Havonta megkeresi sõt többet is mint programozó meg sajàt cégük is van ott meg még többet" Akkor azt jelenti, hogy szabadideje meg nincs is, családjára sincs ideje.. Az MLm-nek pont az a lényege, hogy szabadidőd legyen."

Hát nem panaszkodik,mert nagykanállal majszolja az életet,az üzleti negyedben bérel luxus lakást,van verdája is mindene.

Bulizik,éli életét,nem panaszkodik szabadidőre.Család meg minek még fiatalon?Élni kell.

Lehet az a lényege de akkor miért nem ezt látom?Miért csak ilyen ruppótlan embereket látok benne vagy max megkeresi a 800e-t se.

2017. nov. 20. 19:54
 18/22 anonim ***** válasza:
32%
Akkor most tegyük félre az unokatesódat és mondjuk mesélj magadról! Az én alig 800 ezremmel szemben, neked mennyi a havi fizetésed? ha ez neked ruppótlan, akkor csak kíváncsi vagyok, hogy neked mi a mérce és persze az is, hogy mit teszel érte?
2017. nov. 20. 23:02
 19/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem ruppotlan a 800e,dehogy.

Csak arra gondolok,hogy egy seniorabb mernok ezt haza viszi és effektive nem több ezer fõs csapattal hanem sima programozó sõt 1M,1,5M is sima ügy és nem magasabb IT vezetõ.

Te nem vagy ruppotlan csak àltalànossàgban beszélek.

Az én béremrõl nem írok de picit több.

2017. nov. 20. 23:49
 20/22 anonim ***** válasza:
50%

Arra is gondolj, hogy az ezer fős csapat simán nélkülem teszi a dolgát. Ha én elutazom akár két hónapra bárhová, akkor is megkapom a számlámra a jutalékot. Én elköltözhetek az ország másik végébe is lakni, ha úgy hozza a kedvem, de nem hiszem, hogy akinek munkahelye van, ezt megtehetné.

(jó ez a ki mennyit keres..gondolj egy számra..mennyi? 800 ezer.. jaa én többre gondoltam, akkor nyertem) Én úgy gondolom, hogy lehet az 400 ezer is, ha ehhez nem kell munkahelyre bejárni, engedélyt kérni, hogy szabira mehess és bármikor bármire van szabadidőd, akkor az többet és, mint egy állásban a 1-1,5 millió.

2017. nov. 21. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!