Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az Auchanban az árufeltöltők...

Az Auchanban az árufeltöltők tényleg 150 nettót kapnak kézhez?

Figyelt kérdés
Az ismerősöm ismerőse ott dolgozik,ő mondta.Hihetetlennek tartom.
2017. szept. 6. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem kapnak kézhez semmit, mert átutalással fizet a munkáltató.
2017. szept. 6. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez miért hihetetlen?
2017. szept. 6. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért hihetetlen? Azt ne mondd, hogy ez neked jó pénz, mert a kardomba dőlök :D
2017. szept. 6. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Kérdés az hogy hogy dolgozik, mennyi időt, ill. milyen műszakban?

Mert ha sokat megy hétvégén és több mint 40 órája meg van heti akkor már nem is nagy szám ez a fizu. (meg amúgy is, de ez részletkérdés)

2017. szept. 6. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

@3

Ugye már megint egy pesti programozóval van dolgunk? Ugyan, miért is kérdezem, ezen az oldalon mindenki pesti programozó. Ebben az esetben: igen, főleg keleten nemhogy jónak, hanem kiemelkedőnek számít a nettó 150.

2017. szept. 6. 21:53
 6/12 anonim ***** válasza:
3#, pont azért mondom hogy miért hihetetlen mert szerintem (ha Bp ről van szó) ez rohadtul nem egy jó fizetés teljes munkaidőre.
2017. szept. 6. 22:14
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Mi ebben a hihetetlen?

Fizikai munkával is lehet pénzt keresni. 150 nettó pedig nem sok.

2000 ben. Igen 17 évvel ezelőtt raktári segédmunkásként kerestem annyit nettóban. Igaz nem heti 40, hanem 60-70 órában.

Később 100 nettó körül kerestem más területen.

2009-2011 között szintén 150 körül volt a nettó kerestem havonta szalagmunkásként.

Sose féltem a munkától és a túlórák is besegitettek a több fizetésben.

Azóta sokat változott a helyzetem. :D Megtanultam angolul és németül és léptem.

Most 1500 Euró nettót keresek heti 40 órában.

2017. szept. 6. 23:35
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Az 1500 euróshoz: ha jól számolom, az havi 460ezer forint. Nyilván odakint.

Ez azt jelenti, hogy kevesebb mint 150 ezer forinttal keresel többet mint én jelenleg.

Ez egyébként így sem hangzik rosszul, de vedd hozzá azt, hogy én

- itthon dolgozom ennyiért, van lakásom is, ennek a fenntartása jóval kevesebb, mint a te kinti szállásod. Ha azt levonod, már lehet, hogy nekem több is marad ennyiből és nem kellett érte úgymond "disszidálnom", itt hagyni mindent.

- te hogy úgy mondjam, keményen megdolgozol ezért a pénzért. Én is egyébként, csak más módon. De az én testem, egészségem nem megy tönkre a munkában. Tudom magam fejleszteni, továbbképezni a szakmámon belül, már látom az irányokat, amit ha sikerül véghezvinnem, ennek is a többszörösét megkereshetem. Alkalmazottként, nem is vezetőként (bár ezen a szinten ezek a vonalak a felelősség és a feladatok miatt már nem olyan élesek). Ezt még egyelőre nem értem el, de látom, hol kell fejlődnöm és hogyan tudom majd megcsinálni.

- végezetül, azt mondod 1500 euró. Hát ha jól vagyok informálva, ez ott kint ha nem is mindenhol a minimálbér, de ahhoz közeli (1200-1400 eur. szokott lenni a nyugati országokban a minimálbér.) Namost akkor te most is ilyen képzettséget nem igénylő munkát végezhetsz, ergó neked ez a plafon. Csak azért ennyi a béred, mert ott nem adhatnak kevesebbet. Ha nem szedsz fel valami extra tudást, akkor valószínűleg belátható időn belül többet keresek majd itthon, mint te odakint, ráadásul nem is kemény fizikai munkával.

Szóval arról vitatkozhatunk, hogy miért keres itthon mindenki a béka segge alatt a nyugathoz képest, de azért annyira nem kell sztárolni a fizikai munkát, mert azt kint is csak az itthoni fizikai munkák béréhez képest fizetik meg jól.

A tényleg jó fizetés eléréséhez diploma kell, vagy valami nagyon spéci szaktudás és folyamatos önképzés. Nyilván, ha nem valami protekciós állásról beszélünk.

2017. szept. 7. 00:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor reális lehet a 150? Tescoba ugyanezért 120-at fizetnek.
2017. szept. 7. 07:59
 10/12 anonim ***** válasza:

"- itthon dolgozom ennyiért, van lakásom is, ennek a fenntartása jóval kevesebb, mint a te kinti szállásod."

Ebben teljesen igazad van.

Kb 500 Euróba kerül a lakásom fenntartása számlákkal együtt.

"Ha azt levonod, már lehet, hogy nekem több is marad ennyiből és nem kellett érte úgymond "disszidálnom", itt hagyni mindent. "

Lehet, nem tudhatjuk és nem is turkálunk/ turkálhatunk egymás zsebében.:D Viszont 20 percre lakom a munkahelyemtől és a tömegközlekedést 100%-ban tériti a cég. (1200 Euró lenne évente)

Nem a pénz miatt jöttem ki. Nekem itt van a "minden", a nagy semmit hagytam ott.

"- te hogy úgy mondjam, keményen megdolgozol ezért a pénzért. Én is egyébként, csak más módon. De az én testem, egészségem nem megy tönkre a munkában."

Magyarországon tényleg keményen dolgoztam. Ahhoz képest itt, csak egész nap ücsörgök.

"Tudom magam fejleszteni, továbbképezni a szakmámon belül, már látom az irányokat, amit ha sikerül véghezvinnem, ennek is a többszörösét megkereshetem. Alkalmazottként, nem is vezetőként (bár ezen a szinten ezek a vonalak a felelősség és a feladatok miatt már nem olyan élesek). Ezt még egyelőre nem értem el, de látom, hol kell fejlődnöm és hogyan tudom majd megcsinálni."

Ehhez sok szerencsét és kitartást kivánok.

Fizikai munka csak kis része a munkámnak. Felelőség is nagy. Továbbképzéseket pedig a cég fizeti.

"- végezetül, azt mondod 1500 euró. Hát ha jól vagyok informálva, ez ott kint ha nem is mindenhol a minimálbér, de ahhoz közeli (1200-1400 eur. szokott lenni a nyugati országokban a minimálbér.)"

1000-1100 Euró a nettó minimálbér nálunk.

"Namost akkor te most is ilyen képzettséget nem igénylő munkát végezhetsz, ergó neked ez a plafon."

Attól, hogy nincs róla papirom, még nem jelenti azt, hogy nem értek hozzá.

"Csak azért ennyi a béred, mert ott nem adhatnak kevesebbet."

Majdnem.

Leültünk nagyfőnökkel, vezetőkkel tárgyalni. Vagy kapunk béremelést, vagy mindenki felmond.

Mondtunk egy ajánlatot és ők is tettek. Kb fél úton megegyeztünk.

"Ha nem szedsz fel valami extra tudást, akkor valószínűleg belátható időn belül többet keresek majd itthon, mint te odakint, ráadásul nem is kemény fizikai munkával."

Folyamatosan tanulok. Ez a munkahely csak addig lesz, amig nem találok még jobbat.

"Szóval arról vitatkozhatunk, hogy miért keres itthon mindenki a béka segge alatt a nyugathoz képest, de azért annyira nem kell sztárolni a fizikai munkát, mert azt kint is csak az itthoni fizikai munkák béréhez képest fizetik meg jól."

Nem sztárolom csak irtam, hogy fizikai munkával is lehet többet keresni, mint a minimálbér.

"A tényleg jó fizetés eléréséhez diploma kell, vagy valami nagyon spéci szaktudás és folyamatos önképzés. Nyilván, ha nem valami protekciós állásról beszélünk."

Ez teljesen igy van minden országban. Egy keresett szakmával vagy diplomával, itt is meg lehet keresni a 4-5000 Euró nettót.

2017. szept. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!