Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tescoban/Auchanban mennyit...

Tescoban/Auchanban mennyit keresnek az árufeltöltők és az árellenőrök? (nettó)

Figyelt kérdés
Esetleg van olyan hely, ahol többet fizetnek (pl. Lidl)?
2013. jan. 6. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a Tesco-ban dolgozom 4 órás árufeltöltőként. Hogy mennyit keresek, ez attól függ, hogy hányszor dolgozom délutáni műszakban és hányszor vasárnap, mert ezekre több pénzt fizetnek. Ha délután 18 óra után dolgozom (akár csak egy fél órával 18 óra utánig) akkor azt hiszem plusz 30% jár (műszakpótlék). Ha vasárnap dolgozom, akkor azért plusz 50% jár. Amikor többnyire délután dolgoztam és minden vasárnap is, akkor hazavittem nettóban 48 ezer körül. De ha délelőtti műszakban vagyok beosztva többnyire és csak 1 vasárnap dolgozok, akkor csak max. 40 ezret viszek haza. Ha 8 órában dolgoznék, akkor értelemszerűen a dupláját kapnám.
2013. jan. 6. 13:45
 2/2 anonim ***** válasza:
A legjobban az Auchan és a Lidl fizet. Auchanban dolgozom,pontos számot nemírnék, meglincselnek érte. De nem csak fizetésben,munkakörülményekben is jobb a Tesco-nál.
2013. jan. 15. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!