Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenki jobb mint maga a...

Mindenki jobb mint maga a főnök egy munkahelyen?

Figyelt kérdés

Hogy van ez egy munkahelyen? bekerülési követelmények ami nélkül szóba se állnak veled, be se hívnak állásinterjúra: fluent english szakirányú diploma (pénzügy marketing közgáz) referencia 3-5 év releváns tapasztalat min. Ezzel rendelkezik itt mindenki de még a gyakornok lány is, ha nem rendelkeznének a küszöbön nem léphetnének át.

És akkor ott a főnök, az atyaúristen(nek hiszi magát).

Ő mit tud? Érettségi és slussz. Ennyit tud. Nyelvvizsga vagy nyelvtudás diploma referencia stb? Semmi. Ha azt mondod neki excel tábla azt mondja nem tud kínaiul.

Ha azt mondod neki irányadó mnb kamatláb azt mondja hát erre ott a pénzügyes ő ilyeneket nem tud...

Ez hogy van egy cégnél? Hogy épp a főnök az az ember, aki ha nem lenne főnök a küszöböt nem léphetné át? Takarítani esetleg felvennék. De ekkora pofával még annak se.

Ja állami cég. Nyilván a főnök se a képességei miatt ül a székében hanem mert jó segget nyalt.

Bár a jó nyalás is egy képesség de ezt a képességét speciel nem irigylem tőle.

2017. szept. 5. 12:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
only sith deal in absolutes
2017. szept. 7. 10:12
 32/32 A kérdező kommentje:

"Persze, neked van igazad, te vagy a legokosabb a világon NEKEM VAN IGAZAM, AKÁRMIT MONDASZ :D"

Ühüm!! Nagyon jó!!

És akkor is neked van igazad amikor azt mondod hogy én vagyok a legokosabb a világon?

Hm?

Mert ebbe akkor beleegyeznék....

2017. szept. 7. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!